Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Αντώνη Σπηλιώτη μπορείς να διοικείς το Κορινθιακό ποδόσφαιρο με αυτούς που κουκουλώνουν όλα αυτά που με κάθε λεπτομέρεια σας περιγράφω;




Επανέρχομαι και πάλι και ρωτώ την Αντώνη Σπηλιώτη που είναι μέλος του Δ Σ της ένωσης. και μας έχει συνηθίσει να παίρνει θέσεις σωστές και να λέει τα πράγματα με το όνομα; τους
Τον προκάλεσα και εφαρμόζει και αυτός την μέθοδο της παρεούλας της οδού Νοταρά 48 και δεν απαντά γιατί τι να πει αφού αυτά που ερωτώ είναι σοβαρά και αποδεικνύουν την ανυπαρξία της ένωσης παντού. 
Κύριε Αντώνη Σπηλιώτη δέχεστε να είσαστε μέλος ενός φορέα που διαφεντεύει το ποδόσφαιρο στο νομό μας και το μόνο που κάνει να το διαλύει πλήρως. 
Πρώτο θέμα Η ποδοσφαιρική ομάδα Π Α Σ Κόρινθος έστειλε μια επιστολή - διαμαρτυρίας προς την Ένωση με κοινοποίηση στην επιτροπή ορισμού διαιτητών 




                                      


Αυτή την επιστολή την πήρε ως κοινοποίηση ο κ. Βλαχοπάνος που δεν έχει καμία αρμοδιότητα γιατί ο σύνδεσμος διαιτητών μόνο ως ταμπέλα έχει μείνει. 
Και αυτός κάνει μια ενέργεια πρωτόγνωρη παγκοσμίως ως προς την κλήση προς απολογία. Βρίσκει τον διαιτητή και του ζητά να απολογηθεί χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα  Αλλά και να είχε πως χρησιμοποιεί μια καταγγελία και επάνω σε αυτή στηρίζει το αξιόποινο του διαιτητή και στυγνά χωρίς ίχνος ντροπής ζητά ο κ. Βλαχοπάνος να απαντήσει στην επιστολή ο διαιτητής χωρίς αυτός να μπει στον κόπο και να κάνει το δικό του έγγραφο που να αναφέρεται στην επιστολή καταγγελία όχι όμως ως γεγονός.Αν τις διαδικασίες δεν τις γνωρίζει τότε να μη δημιουργεί η άγνοια κατηγορούμενους. 
Και η αρμόδια επιτροπή που είναι αρμόδια για όλα αυτά γιατί σιωπά στις παράνομες ενέργειες του διαιτητή που είναι μάχιμος αν και υπέρβαρος. 
Και ο μεν κ. Γκρούτση να κάνει κάθε θυσία αφού ως παρατηρητής διαιτησίας που έχει αποκτήσει και τον τίτλο του εθνικού έχει ένα πολύ μεγάλο έσοδο Αλλά ο κ. Αργύρης που ούτε τα έξοδα της λαϊκής δεν βγάζει πως δέχεται τα χαστούκια αυτά χωρίς να διαμαρτύρεται Τόσο γλύκα έχει αυτή η καρέκλα κ. Αντώνη Σπηλιώτη; Και επάνω σε αυτό θέλω την τοποθέτηση σας. 
Βέβαια εδώ συνεργάζεσαι με τον κ. Νίκο Μαργέτη και επομένως δεν είσαι πλέον στην πράξη ασυμβίβαστος  

Δεύτερο θέμα 





Αν και έχουν περάσει σαράντα πέντε ( 45 ) μέρες αυτό το πανό της ντροπής παραμένει ατιμώρητο κ. Σπηλιώτη Και εδώ στον αγώνα αυτό που αναρτήθηκε ( Πέλοπας Κιάτου -- Κόρινθος 06) διαιτητής ήταν ο πρώτο στα γραπτά Γιάννης Νεοφυτιοάδης  Παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Γκρούτσης ο επονομαζόμενος και εθνικός παρατηρητής. Και παρατηρητής τάξεως ο σκληρός Λουκάς Βλάχος. Και μεταξύ των θεατών και ο γενικός γραμματέας της ένωσης 
Όταν το αγλάισμα της ποδοσφαιρικής μηχανής του νομού μας σκεπάζει αυτό το γεγονός και δεν τιμωρείται και τιμωρούν τον διαιτητή Πέτρο Γερανάκη τότε κ. Σπηλιώτη λυπάμαι που σας κατέβασαν τόσο χαμηλά οι συνεργάτες σας
Επίσης έκθετος βάσει του πειθαρχικού κώδικα της Ε Π Ο είναι και το άλλο αγλάισμα της ένωσης που είναι ο αρχιδικαστής που με τεράστια εμπειρική νομική κατάρτιση τόσο στο ποδόσφαιρο ως και ως αστυνομικός αν και έλαβε από εμένα προσωπικά γνώση του θέματος δεν έλαβε θέση για το πανό.
Και τον πληροφορώ ότι οι παράγοντες τα βλέπουν πολύ καλά όλα αυτά και πολύ φοβάμαι κ. Ιατρού ότι με την στάση σας χάνετε πόντους και τους οποίους κερδίζει ο κ. Δημόπουλος για την διαδοχή του Μιχαλιού στη θέση του προέδρου.