Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Αν ο Μπινιάρης έπινε καφέ μαζί με γνωστό παράγοντα του ποδοσφαίρου γενικώς στο μαγαζί του Μπίτσιου πριν από τον αγώνα Ατρόμητου Χιλιομοδίου --Κόρινθος 06 τι θα λέγατε στον δημοσιογράφο Νικολόπουλο κ. Πισιμίση ;!!!

Πριν να στεγνώσει το μελάνι των απαντήσεων που έδωσα σε όλα αυτά που είπε ο πρόεδρος του Α Ο Ζευγολατιού κ. Αθανάσιος Πισιμίσης ( που όπως μου γράφει ο Άρης Κατσαβράς άλλοτε χρησιμοποιεί τον τίτλο του προέδρου και άλλοτε όχι και όπου το συμφέρει  )  τον βλέπομαι να πίνει τον καφέ του με γνωστό παράγοντα του Λουτρακίου σε θέματα που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο  "γενικώς"και συγγενικούς δεσμούς με το Χιλιομόδι  στο καφέ του Δημήτρη Μπίτσιου πριν από τον αγώνα Ατρόμητου Χιλιομοδίου --Α Ο Ζευγολατιού Και οι λόγοι που έκαναν αυτή την επιλογή Δεν φοβήθηκαν μήπως παρεξηγηθούν από κάποιους που θα έχουν την νοοτροπία του κ. Πισιμίση που χωρίς να έχει τρίχα έμπλεξε τριχιά για τους ανύπαρκτους μπράβους ;
. Και μετά παρέα παρακολούθησαν  τον αγώνα. Αλήθεια ποια σχέση συνδέει αυτούς τους δυο άνδρες αφού τίποτα κοινό δεν τους συνδέει. 
Επίσης ο Γενικός Αρχηγός του Α Ο Ζευγολατιού εκινείτο μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του με τρεις εύσωμους φίλος του ;
Γιατί δεν έπαιξε ο ποδοσφαιριστής Τσουμάνης και τι συγγένεια έχει με τον ποδοσφαιριστή του Α Ο Ζευγολατιού Μυριώτη;
Και μετά το τέλος του αγώνα τι φώναζαν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου Χιλιομοδίου; Αν όλα αυτά τα έκανε η διοίκηση της ομάδας Κόρινθος 06 έχετε φανταστεί τι θα έλεγε ο Ιαβέρης της Νομιμότητας κ. Πισιμίσης. 
Και απ όλα  αυτά να είναι απούσα η ένωσης. 
Και  τα γράφω χωρίς να έχω καμία σχέση με την ομάδα Κόρινθος 06 αλλά ούτε και με καμία άλλη . Υπηρετώ την αλήθεια όχι τώρα αλλά πάντα 
Και συνεχίζω να θέλω να έχω έναν δημόσιο διάλογο με τον κ. Πισιμίση που είναι ο τιμητής των πάντων Νομίζω ότι δεν μπορεί να έχει αυτόν τον τίτλο.