Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Και πάλι εμείς στην Κορινθία είμαστε πρώτοι στους μηδενισμούς με μια μικρή διαφορά Όχι μόνο κανένας δεν παραιτείται αλλά προάγεται


Διαβάζω :Η θητεία του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε. Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την ευθύνη για το λάθος με την αντικανονική συμμετοχή έξι ξένων παικτών στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Πανελευσινιακό και αποτελεί παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως θα κάνει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, στον οποίο η "Ελαφρά Ταξιαρχία" επικράτησε 1-0 στο 95'. Η ομάδα του κάμπου είχε έννομο συμφέρον, αφού ο Απόλλων ήταν συνδιεκδικητής της ανόδου στη Super League.

Με τα δεδομένα αυτά οι "κυανόλευκοι' θα πάνε στο -10 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ και στο -9 από την δεύτερη Κέρκυρα (χάνουν 3-0 το ματς με την Ελευσίνα, ενώ θα τους επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών). Ο 63χρονος προπονητής έμεινε στον πάγκο του Απόλλωνα σε 20 παιχνίδια, με απολογισμό 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η δήλωση του Τεννέ: "Έχω την αποκλειστική ευθύνη για την απερισκεψία που έγινε στον αγώνα με την Πανελευσιανικό. Η στενοχώρια μου είναι απερίγραπτη. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να παραιτηθώ από τη θέση μου και να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο του Απόλλωνα".

Σχόλιο Νικηφόρου 

Επιτέλους υπάρχουν και  άνθρωποι με φιλότιμο Γιατί εδώ σττην Κορινθία η λέξης αυτή δεν υπάρχει σε κάποιους παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Έβαλε έναν ποδοσφαιριστή ξένον παραπάνω ο προπονητής και η ομάδα μηδενίστηκε. 
Εδώ στον Π Α Σ Κόρινθος  διώξαμε τον προπονητή που  πήγαινε  την ομάδα σφεντόνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για να χρησιμοποιήσουμε έναν τιμωρημένο εν γνώσει μας για να χάσει η ομάδα επτά βαθμούς . Κανένας δεν παραιτήθηκε αντίθετα η τότε  διοίκηση έδιωξε τον ποδοσφαιριστή Τσέροβιτς γιατί είχε την κακή συνήθεια να βάζει τέρματα.
Και σε όλα αυτά πρωταγωνιστής ήταν ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής που παραιτήθηκε από πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος  μετά από  τρία χρόνια από τότε για να τον ψηφίσουν οι παράγοντες και να τον κάνουν πρόεδρο της ένωσης
Πρόεδρος δε της Κορίνθου  έγινε 2004 στηριζόμενος επάνω σ έναν ανύπαρκτο επενδυτή που κατέθεσε μια πέτσινη επιταγή άγνωστης τράπεζας 
Και αντί να παραδώσει την εντολή επειδή το σώμα της γενικής συνέλευσης στηρίχτηκε επάνω σε λαμόγιο επενδυτή τον οποίο τον παρουσίασε στο σώμα ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής συνέχισε να διοικεί μέχρι τον Ιούλιο το 2009 δίνοντας την ομάδα χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα σε κάποιο επενδυτή  πηγαίνοντας στην ένωση