Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Θανάση Πισιμίση ζήτα συγνώμη τώρα που είναι αρχή

Διαβάζω :Σας ευχαριστώ Δημήτρη και Χριστίνα, για την υπέροχη πρόκληση -πρόσκληση στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. ..... Πέρασα καταπληκτικά, αλλά και παράλληλα λυπήθηκε, για το επίπεδο των ανθρώπων του Ζευγολατιου, που νόμιζαν ότι έβλεπαν μπροστά τους έναν μπράβο, αντί για το αληθινό μου πρόσωπο, που είμαι ακόμα ενεργός μπασκετμπολίστας και μάλιστα αρχηγός, του Ποσειδώνα Λουτρακίου!!!
 Τους δικαιολογώ, καθώς είναι μια μικρή επαρχιακή ομάδα, που επιζητεί την άνοδο, μέσα από άσχημες συμπεριφορές, τοποθετώντας τρακτορες, κατά μήκος του γηπέδου, πετώντας μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και βρίζοντας κατά εξακολούθηση τους παίκτες! Πάντως και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

βρήκα μέσα σ ένα βιβλίο ένα πολύ όμορφο κομμάτι που αναφέρεται στην αλήθεια και θα ήθελα να το χαρίσω στον κ. Πισιμίση που βιάζεται να χαρακτηρίσει ανθρώπους λόγω της διάπλασης των ( που δεν φταίνε αυτοί αλλά ο καλός Θεούλης ) και αν φοράνε μαύρα τότε περιμένει την διαπόμπευση και ευτυχώς που έχει καταργηθεί η θανατική ποινή γιατί σύμφωνα με το κατηγορητήριο του Δημόσιου Κατήγορου Θανάση Πισιμίση όλοι αυτοί ανήκουν στους μπράβους Που αυτοί που ήταν με αυτά τα προσόντα αυτά στο γήπεδο είαν καταδικασμένοι. Και εδώ μπαίνει αυτό που διάβασα " ...η ζωή αλλάζει αλλά δεν χάνεται Η Ελπίδα σβήνει αλλά δεν πεθαίνει  Η αλήθεια καλύπτεται αλλά πάλι λάμπει. Και έρχεται ο Δημήτρης Τσακίρης ένας παίκτης του Μπάσκετ και αρχηγός του Ποσειδώνα Λουτρακίου που πήγε στο γήπεδο του Ζευγολατιού και ο Ιαβέρης της νομιμότητας Θάνος Πισιμίσης  αμέσως τον χαρακτήρισε μπράβο βελτιωμένο προς το χειρότερο  Τα χαστούκια θα πέφτουν συνεχώς Να δούμε μέχρι πόσο θα μπορέσει να αντέξει ο Βιομήχανος που είμαι βέβαιος ότι έχει διαβάσει ότι το χρήμα βρίζει.