Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Είναι αλήθεια ότι ο κ. Θάνος Πισιμίσης δεν θέλει να ακούσει το όνομα Γιώργος Βορινιώτης ;

Συνεχίζει με Χαράλαμπο Πισιμίση στην προεδρία ο ΑΟΖ
Και τη νέα αγωνιστική περίοδο, την πρώτη που θα βρει τον ΑΟ Ζευγολατιού στη Γ’ Εθνική, ο Χαράλαμπος Πισιμίσης θα συνεχίσει να βρίσκεται στην προεδρία του συλλόγου, μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε.

Εκτός από τον κ. Πισιμίση, στο συμβούλιο, το οποίο είναι αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με αυτό της περασμένης σεζόν, βρίσκονται και οι: Αθανάσιος Μανάβης, Νίκος Ραχανιώτης, Παναγιώτης Κατσιφόλης, Γεώργιος Μπούλιας, Δημήτριος Παλυβός, Γεώργιος Κούρος, Παύλος Στεργιόπουλος, Ανδρέας Μπάρτζης, Αλέξης Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Σταπεδάκης, Βασίλης Μανιάτης, Παναγιώτης Σταυρουλάκης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα που θα ολοκληρώσουν το Δ.Σ.
Από εκεί και πέρα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την ανεύρεση του νέου προπονητή και στη συνέχεια θα ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με αρκετές αλλαγές όπως διαφαίνεται στο ρόστερ του συλλόγου.

Σχολιάζει Ο Νικηφόρος


Οι πληροφορίες είναι ότι ο Γιώργος Βορινιώτης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού. Βέβαια μια πληροφορία δεν μπορεί να αντικατασταθεί ποτέ με την βαρύτητα μιας ανακοίνωσης 
Εμείς περιμένουμε την επιβεβαίωση της πληροφορίας μας. Κρίμα γιατί η συνεργασία ήταν τόσο άψογη που μερικές φορές νόμιζε ότι ο Γιώργαρος ήταν το Άλφα μέχρι του Ωμέγα του Α Ο Ζ Και αν έχει πάρει απολυτήριο τότε σημαίνει ότι κάποιοι ξύπμησαν στο Α Ο Ζευγολατιού. Αυτό που έβγαλε έξω από τα ρούχα τον κ. Βιομήχανο ήταν κάποια  τετρακόσια  ( 400 ) ευρώ Περιμένουμε εξελίξεις