Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Γι' αυτό έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Γεωργάτος

:

georgarttos
Πολλές απορίες και συζητήσεις μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και όχι μόνο προκάλεσε η λύση της συνεργασίας των ερυθρόλευκων με τον Γρηγόρη Γεωργάτο. Απορούν, ειδικά οι φίλοι των πρωταθλητών, για ποιο λόγο απομακρύνθηκε ένα στέλεχος με ιδιαίτερη αναγνώριση, αλλά και που δεν είχε δώσει αφορμή για σχόλια σε βάρος του με τη δουλειά του.
Το Filathlos.gr σας αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποπομπής του Γεωργάτου από του Ρέντη.
Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες στον παλαίμαχο ερυθρόλευκο παίκτη χρεώνεται η κάκιστη αγωνιστική συμπεριφορά ορισμέων παικτών στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά, κυρίως, τα όσα προηγήθηκαν αυτού.
Τα υψηλόβαθμα στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένα από την στάση παικτών παραμονές του τελικού και ιδιαίτερα από το γεγονός ότι εμφανίζονταν να πηγαίνουν για μπάνιο και για ηλιοθεραπεία, λες και η σεζόν είχε λήξει.
Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Γεωργάτος, και άσχετα από τις όποιες ευθύνες του Σίλβα, φάνηκε στο συγκεκριμένο τομέα ανεπαρκής, αφού λένε ότι θα έπρεπε να σφίξει τα λουριά και να... μαζέψει τους παίκτες ώστε να μην παρουσιάσουν στο ματς με την Ενωση τέτοια τραγική εικόνα.