Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Κύριε υπουργέ του αθλητισμού εγώ ένας ανώνυμος πολίτης δεν δέχομαι να σας απειλούν με μηνύσεις οι επαγγελματίες του ποδοσφαίρου.


Διαβάζω κ. Υπουργέ ότι έχετε μια διαμάχη με την Ε Π Ο και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν άνθρωποι που έχουν περάσει την πόρτα του εισαγγελέα να απειλούν τον εκλεγμένο με δημοκρατικές διαδικασίες να με μηνύσεις Τους έχετε πολύ χαϊδέψει και νομίζω ότι στον πρώτο ανασχηματισμό θα χάσετε την θέση σας και η αιτία θα είναι αυτοί που διοικούν την Ε Π Ο. 
Γιατί είμαι βέβαιος ότι σε κάθε κόμμα ακόμα και στο δικό σας έχει περάσει ότι αυτοί που διοικούν την Ε Π Ο στους νομούς των έχουν πολιτική δύναμη. 
Αυτό βέβαια  εμείς που γνωρίζουμε και πρόσωπα και καταστάσεις είναι αναληθές και το  γνωρίζουν ακόμα και τα παιδάκια του Δημοτικού. Που εδώ στο νομό μας λειτούργησαν σχολή διαιτησίας και φοίτησαν σύμφωνα πάντα με ανακοίνωση  της ένωσης Κορινθία δέκα τέσσερις ( 14 ) υποψήφιοι ενώ ο πληθυσμός  του νομού μας σήμερα είναι 155.000 κάτοικοι  Και όλα αυτά να γίνονται σε μια εποχή εποχή που και το ¨μεροκάματο " ακόμα του διαιτητή είναι καλοδεχούμενο 
Από την πρώτη μέρα που αναλάβατε την εξουσία σας έστειλα επιστολή ανοικτή και σας πρότεινα το Υπουργείο Οικονομικών να στείλει ταυτόχρονο έλεγχο στην Ε Π Ο και στις ενώσεις.Και τότε θα μπορούσατε να καταλάβετε που βρισκόσαστε 
Αδιαφορήσατε ή δεν σας άφησαν για πολλούς και ποικίλους λόγους. Και όπως μας έλεγαν στο στρατό για την εμπλοκή τα αίτια είναι πολλά αλλά η εμπλοκή μια που σημαίνει το όπλο που έχεις είναι άχρηστο.
Δηλαδή κ. υπουργέ αυτοί που χρόνια αμέτρητα διοικούν το ποδόσφαιρο και το έχουν φέρει σε  πλήρη ανυποληψία είναι πιο δυνατοί από τον εκλεγμένο μου υπουργό.Αυτό και μόνο με προβληματίζει και αναρωτιέμαι αφού ο υπουργός δεν μπορεί να εφαρμόσει τους κανόνες που διέπουν την δημοκρατία εγώ ο ανώνυμος είμαι έρμαιον κάθε μάγκα που γνωρίζει να χρησιμοποιεί την ανύπαρκτη πολιτική του δύναμη για να τρομοκρατεί τους πολιτικούς μας
Κάπου κ. υπουργέ είχα διαβάσει " ...όσο σπουδαίος και αν είσαι χρειάζεσαι πάντα κάποιο χέρι για να σε βοηθήσει Γιατί --όπως λέει και ο λαός μας --όσο μεγάλη και αν είναι η γιορτή οι καμπάνες δεν χτυπούν αν δεν τους τραβήξει ο νεωκόρος το σκοινί" 
Καλό θα είναι να μελετήσετε τα λόγια αυτά και να καταλάβετε ότι και εμείς οι νεωκόροι όταν σας γράφουμε κάτι μη το πετάτε χωρίς να τον διαβάσουν οι άνθρωποι σας που θέλουν το καλό πρώτα το δικό σας και μετά του αθλητισμού .που και εκεί ακόμα ανήκει το ποδόσφαιρο.