Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Συνεχίζει στο Euro o Σιδηρόπουλος ως τέταρτος και ο Ευθυμιάδης ως αναπληρωματικός επόπτης και πανηγυρίζομε


SIDIROPOULOS
Τέταρτος του Άγγλου Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος σφυρίζει το ματς Ελβετία-Πολωνία ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ αναπληρωματικός βοηθός στο ίδιο ματς θα είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης.
Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες Σαββατιάτικες συναντήσεις της φάσης των «16» της διοργάνωσης στο Ουαλία-Βόρεια Ιρλανδία ορίστηκε ο Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον και στο Κροατία-Πορτογαλία ο Ισπανός Βελάσκο Καρμπάγιο.
Αντίθετα από τη Γαλλία θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους 5 διαιτητές μαζί με τους βοηθούς τους και συγκεκριμένα ο Σκωτσέζος Γουίλιαμ Κόλουμ, ο Ρουμάνος Οβίντιου Αλιν Χατεγκάν, ο Ρώσος Σεργκέι Καράσεφ, ο Τσέχος Πάβελ Κράλοβετς, ο Νορβηγός Σβέν Όντβαρ Μόεν, ενώ εκτός ορισμών θα μείνει και ο Γάλλος λεμέν Τουρπίν.


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αντί να ντρεπόμαστε για το χάλι της Ελληνικής διαιτησίας  που είχαμε μόνο έναν να σηκώνει τις πινακίδες ( και μάλιστα τα έκανε και μούσκεμα ) και ο επόπτης να είναι αναπληρωματικός. Και από την άλλη να έχουμε τον Τούρκο Τσακίρ να διαιτητεύει ακόμα και τελικούς. Όταν οι δικοί μας  Τζίτζης και Διαμαντόπουλος σφύριζαν στην Ευρώπη δεν υπήρχε καν Τουρκική Διαιτησία. Όπως ποδοσφαιρικά είμαστε ανύπαρκτοι γιατί να πηγαίνουμε καλά και στην διαιτησία όταν έχουμε ηγέτη ( εθνικό παρατηρητή ) τον Δημήτρη Γκρούτση.