Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ο διοικητικός απολογισμός της ένωσης τον οποίο σχολιάζει ο Νικηφόρος





Διαιτησία στην 
Ένωση Ποδοσφαιρικών
Σωματείων 
Κορινθίας 




Η επιτροπή Διαιτησίας 

ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αν η ένωσης κρινόταν από την επιτροπή διαιτησίας  και μόνο έπρεπε να μη γίνει η τακτική γενική συνέλευση της ένωσης και αυτοί που αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης να εξαφανιστούν και να πάνε σε μοναστήρια με γέρους καλόγερους και να εξομολογηθούν και να μη ξανά ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. 
Πρώτο και το κυριότερο ο Δημήτρης Γκρούτσης δεν έχει θέση στο χώρο της διαιτησίας και ο πρώτος που το γνωρίζει είναι ο Μιχάλης Τσιχριτζής που το 2009 τον όρισε Γενικό Αρχηγό του Π Α Σ Κόρινθος που σημαίνει άμεση αποβολή από τον χώρο της διαιτησίας Και αυτός ο παράνομος σήμερα να είναι ο εθνικός παρατηρητής διαιτησίας. Με αποτέλεσμα εδώ στην Κορινθία ο εθνικός παρατηρητής να ενεργεί ως απόλυτος μονάρχης με αποτέλεσμα να προκαλεί και λογαριασμό να μη δίνει σε κανέναν λογαριασμό  Να είναι ο πρώτος παρατηρητής διαιτησίας που σημαίνει κονόμα και ο πρώτος επαγγελματίας αυτοκινητιστής που μετακινεί τους Κορινθίους διαιτητές σε αγώνες εκτός νομού  Που σημαίνει όπως λέει ο λαός "... του γεννάνε ακόμα και τα κοκόρια του. 
Και αναφέρομαι μόνο σ αυτόν μια και το άλλο μέλος ο Παναγιώτης Αργύρης που στις παραμονές εκλογές του 2009 έτρωγε με τον κ. Νίκα σε ταβέρνα του Μαψού μας βγήκε πιο πιστός στην αλλαγή και από τον ίδιο τον Μιχάλη Τσιχριτζή για να μη χάσει το επιμίσθιο που κερδίζει ως παρατηρητής διαιτησίας Και το οποίο συγκρινόμενο με αυτά που εισπράττει ο κ. Γκρούτσης αποτελεί φιλοδώρημα  Αλλά στην σημερινή εποχή και τα ολίγα είναι αρκετά .
Δεν ασχολούμαι με τον λογοτέχνη Πρόεδρο Γιώργο Πετρόπουλο  που δεν έχει καμία σχέση με την διαιτησία αλλά ένα χρονικό διάστημα είχε αναλάβει την καθύβριση μου  Και επειδή εγώ δεν πηγαίνω στα δικαστήρια είχε πλήρους αποθρασυνθεί  Πληροφορούμαι ότι σήμερα έχει καταλάβει τον ρόλο που κάποιοι παίζουν στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο ΄Είμαι δε βέβαιος ότι πρέπει να έχει πικραθεί και την στάση ορισμένων καιροσκόπων απέναντι στο φίλο του Γιώργο Δούρο που θα ασχοληθώ με κάθε λεπτομέρεια και θα κάνουν κάποιους να κρυφτούν 
Και όπως απέδειξα ο Δημήτρης Γκρούτσης είναι ο κυρίαρχος στα διοικητικά θέματα της διαιτησίας και έχει την εμπιστοσύνη των φίλων του ποδοσφαίρου του νομού μας που δεν μπορεί να λειτουργήσει σχολή διαιτησίας αφού σε ένα νομό με 155.000 κατοίκους να θέλουν να γίνουν διαιτητές δέκα τέσσερις ( 14 ) 
Ο εθνικός παρατηρητής διαιτησίας για να δείξει την εύνοια του προς την ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού στους εκτός έδρας αγώνες της έβαλε σε πέντε ( 5 ) αγώνες να διαιτητεύσει τον Νεοφυτιάδη και σε τέσσερις ( 4 ) τον Γιάννη Κακριδή Που όλως συμπτωματικά είναι διαιτητές Β εθνικής κατηγόριας Που όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν το ρόλο που παίζει ένας αναγνωρισμένος διαιτητής σε αγώνες εκτός έδρας για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.
Όρισε στον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας τον Διαιτητή Ρούτσι Και μετά από ένα χρονικό διάστημα ορίζει και πάλι τον ίδιο διαιτητή στο κρισιμότερο αγώνα του πρωταθλήματος.μετάξυ Α Ο Ζευγολατιού --Κόρινθος 06 Και ο οποίος διαιτητής μέσα σε 31 πρώτα λεπτά του αγώνα 

   
 δείχνει έξι ( 6 ) κίτρινες κάρτες σε παίκτες της ομάδας Κόρινθος 06 και κανέναν δεν απασχολεί που ο διαιτητής κόβει τα πόδια στην μισή και πλέον ομάδα. 
Γνωρίζουμε ότι ένας διαιτητής έχει δώσει και δέκα ( 10 ) κίτρινες κάρτες στο δεύτερο όμως ημιχρόνιο ποτέ όμως στα πρώτα τριάντα ένα  λεφτά 
Αυτό να το σχολιάσουν οι φίλαθλοι και όχι εγώ. Και επειδή πολύ μεγάλος λόγος γίνεται για το πως γράφετε το Ρούτσι και μάλιστα κάποιοι μου έστελναν και την ταυτότητα του διαιτητή για να αποδείξουν ότι γράφεται με ήτα 
Μάλιστα και ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος που έχει μπλοκ με διαφημίσεις παρουσιάζοντας σε κάποια γιορτή που ο ίδιος οργανώνει προσφωνώντας τον Διαιτητή Ρούτσι είπε με ήτα Αλλά δεν τον είδαμε πουθενά να παίρνει θέση και μόνο ανακοινώσεις γράφει χωρίς να τις σχολιάζει. Σας πείραξε ο δικός μου σχολιασμός και αδιαφορείς για τα τεράστια θέματα που απασχολούν την διαιτησία. Και το ήτα σε απασχολεί για να πάρεις τον επάξιο τίτλο του διάκου της ένωσης. 
Και έρχομαι και την περίπτωση του διαιτητή Παντελή Χονδρόπουλου που απειλούσε ποδοσφαιριστή να τον αποβάλει γιατί προσπαθούσε να επαναφέρει κάποιο συνάνθρωπο μας στη ζωή  Και ας αφήσουμε την καθυστέρηση του αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 
Αυτή λοιπόν είναι η διαιτησία στο νομό μας. και πρέπει να την φτύσουμε όλοι μαζί να μη την βασκάνουμε γιατί τότε θα χρειαστούμε ξεματιάστρες. και είναι και δυσεύρετες αλλά και κοστίζουν και πολλά. 
Αυτά όλα καλό θα είναι να τα γνωρίζουν οι παράγοντες όταν θα ψηφίζουν τον διοικητικό απολογισμό 

Θα σχολιάσω όλες τις επιτροπές.