Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Το γήπεδο των Εξαμιλίων Μέρος πρώτο


Αυτός είναι ο πλαστικός χλοοτάπητας του γηπέδου  γήπεδο των  Εξαμιλίων που χρησιμοποιείται πλέον ως παιδική χαρά Εκεί πηγαίνει το παιδάκι της η μαμά για να παίξει Η κυρία που θέλει να αδυνατίσει και οι διάφοροι που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο έτσι για την πλάκα τους. Και επειδή δεν συμπληρώνουν ενδεκάδα μικραίνουν το γήπεδο και χρησιμοποιούν ως τέρμα δυο κάδους σκουπιδιών 



Αν αυτή η εικόνα παρουσιάζει γήπεδο που χρησιμοποιείται από επίσημο σωματείο που συμμετέχει σε πρωταθλήματα εμείς που επιχειρήσαμε να κάνουμε αυτή την έρευνα βρισκόμαστε εκτός των κανόνων που διέπουν το ποδόσφαιρο. 
Γιατί όταν οι κάδοι των ν σκουπιδιών χρησιμοποιούνται ως τέρμα υπάρχει κίνδυνος άμεσος για την υγεία των παικτών Και ένας πατέρας ή μια μάνα περάσει και δει αυτό το απαράδεκτο θέαμα είμαι βέβαιος ότι δεν θα αφήσει τα παιδιά του να περάσουν έξω από το γήπεδο.
Γνωρίζουμε επίσης ότι από τότε που μπήκε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ο πλαστικός χλοοτάπητας κάνουν χρυσές εργασίες οι χειρούργοι ορθοπεδικοί. 
Φανταστείτε τώρα και να είναι το πλαστικό με αυτά τα τραύματα τι αντίστοιχα θα μπορούσε να δημιουργήσει στους παίκτες που αγωνίζονται για το πρωτάθλημα και στις προπονήσεις Και καλά αυτοί οι παίκτες που έχουν την οικονομική  δυνατότητα να αντιμετωπίσουν έναν τραυματισμό θα γιατρέψουν τα τραύματα τους Οι φτωχοί θα αποκτήσουν παράσημα γι όλη τους τη ζωή Γιατί γνωρίζω δυστυχώς κραυγαλέες περιπτώσεις που το ποδόσφαιρο έχει δημιουργήσει ανάπηρους. 
Η μεν ένωση προεκλογικά όταν θέλει την ψήφο σου αφελή παράγοντα υποστηρίζει ότι τα γήπεδα τα έχει η δημιουργήσει αυτή. Και όταν υπάρχει κάποια δαπάνη  το γήπεδο ανήκει στο Δήμο.


Η ερευνά μας για το γήπεδο Εξαμιλίων συνεχίζεται