Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Διοικητικός απολογισμός της Ε Π Σ Κορινθίας Πειθαρχική Επιτροπή



Η δικαιοσύνη χωρίς δύναμη είναι ανίσχυρη. Δύναμη χωρίς δικαιοσύνη είναι τυραννία.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΑΤΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΔΕΜΕΚΑΣ ΑΡΗΣ





Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ένωσης  είναι ο κ. Αθανάσιος Ιατρού και έχει σχέση με την νομική επιστήμη όσα έχω εγώ με τη Κινέζικη φιλοσοφία. 

Βέβαια ως αστυνομικός  μπορεί να συνόδευε υπόδικους στον εισαγγελέα ή να τηρούσε την τάξη στις αίθουσες που συνεδρίαζαν τα δικαστήρια για την απονομή της δικαιοσύνης. Έργο ναι μεν βαρύ που όμως τίποτα δεν μπορούσε να προσφέρει στις νομικές γνώσεις του. Βέβαια είχε και έχει μέντορα τον Μιχάλη Τσιχριτζή και όπως ίσχυε για τον Ιωάννη Μεταξά ουδέν πρόβλημα άλυτο για τον κυρ Μιχάλη Αυτή την σοφία του την μετέφερε στον κ. Ιατρού και από απλό υπαρχιφύλακα τον μεταμόρφωσε σ έναν σύγχρονο Ρακτιβάν της νομικής επιστήμης. Και τα σωματεία αποδέχονται αυτή την μεταμόρφωση και την έχουν κατατάξει στα θαύματα Αλλά προσωπικά τον κ. Ιατρού τον χαρακτηρίζω ότι απονέμει την δικαιοσύνη χωρίς να έχει τα απαιτούμενα προσόντα με αποτέλεσμα να έχουμε την απονομή της δικαιοσύνης με όχι τον προσήκοντα τρόπο. 
Γιατί δεν είναι δυνατόν μια πειθαρχική επιτροπή να μη γνωρίζει το άλφα ου πειθαρχικού κώδικα της Ε Π Ο . 
Γιατί είναι αδιανόητο να έχε στα χέρια του ο κ. Ιατρού την παρακάτω φωτογραφία 


μαζί με το σχετικό άρθρο μου που έλεγε ότι  ήταν ανεβασμένο στον ποδοσφαιρικό αγώνα  Πέλοπας Κιάτου -- Κόρινθος 06 και κανένας δεν ζήτησε να κατέβει όπως είχε υποχρέωση. Και στον αγώνα αυτόν παρόντες ήταν ότι το ωραίο είχε να επιδείξει η ένωσης. Διαιτητής Νευφυτιάδης Παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Γκρούτσης  Παρατηρητής τάξεως ο Λουκάς Βλάχος Και μεταξύ των θεατών ο κ. επειδής γενικός γραμματέας της ένωσης. 
Εδώ παράβαση καθήκοντος της πειθαρχικής επιτροπής που σύμφωνα με το καταστατικό έπρεπε να ήταν τα μέλη της νομική κατά προτίμηση. 
Και ο κ. Μιχάλης όρισε τρεις που δεν είχαν σχέση με την νομική επιστήμη. και μόνο την υπογραφή τους βάζουν 
Γιατί πρέπει να διάβασαν το φύλλο του αγώνα Α Ο Ζευγολατιού --Κόρινθος 06 που έγραφε ότι 


ο Γιώργος Βορινιώτης αποβλήθηκε γιατί είπε  τόσα πολλά σε βάρος του διαιτητή Ρούτσι και της διαιτησίας που το φύλλο του αγώνα κοκκίνισε 
Δεν μάθαμε πόσο τιμωρήθηκε ο τραυματιοφορέας Βορινιώτης -- με αυτή την ιδιότητα ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο -- και αν έχει θέση διοικητική στην ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού Και επομένως αν είναι μέλος του Δ Σ έπρεπε να τιμωρηθεί και η ομάδα  
Αυτή είναι η πειθαρχική επιτροπή που θα την ψηφίσουν οι παράγοντες. 
Να γιατί δεν δίνουν στη δημοσιότητα τις ποινές των παραγόντων και των ομάδων για να πολιτεύονται σε βάρος των αδυνάτων.