Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Γήπεδο Εξαμιλίων Μέρος τρίτο Οι ένοχοι ή αδιάφοροι ή ανίκανοι μέχρι μπότε θα σιωπούν ;


 Εδώ έχουμε τρεις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το γήπεδο των Εξαμιλίων 
Η πρώτη φανερώνει την μετατροπή του πάγκου των παρατηρητών της ένωσης σε θερινό και είμαι βέβαιος ότι κανένας δεν θα το έχει γράψει στις παρατηρήσεις του Τώρα αν με ρωτήσετε για πιο λόγο να τους ρωτήσετε εσείς μήπως και καταλάβετε τι θα σας πουν γιατί εγώ αδυνατώ Μπορεί να σας πουν ότι έτσι είναι καλύτερα γιατί απολαμβάνουμε  την φύση. Όπως είπε και ο εκ των στυλοβατών των παρατηρητών τάξεως της Ένωσης πρώην αθλητικός δικαστής κ. Λουκάς βλάχος όταν δημοσίευσα το πανό 

και είπε ότι ήταν πλαστό Αλλά δεν τόλμησε να το επαναλάβει γιατί έπεσαν επάνω του οι πλέον έμπειροι και του είπαν μη συνεχίσεις το θέμα γιατί θα εκτεθούμε οικογενειακώς με αυτά που υποστηρίζεις Και από τότε ο μάγκας και οξύθυμος παρατηρητής τάξεως το παίζει Αρσακειάδα.
Η δεύτερη φωτογραφία παρουσιάζει την ανυπαρξία περίφραξης αφού τα σύρματα στα περισσότερα σημεία έχουν παραβιαστεί είτε από ανθρώπινο χέρι είτε από το χρόνο που οδηγεί στο σάπισμα. Με αποτέλεσμα από γήπεδο να έχει μετατραπεί σε αλάνα Και ένας τσοπάνος βλέποντας το πράσινο χορτάρι οδήγησε τα πρόβατα του για να βοσκήσουν  Βέβαια ο βοσκός απογοητεύθηκε πλην όμως εκδικήθηκε αφού τα πρόβατα ...κόπρισαν το πλαστικό γήπεδο. 
Και η τρίτη φωτογραφία τα λέει όλα Ο χώρος που υπάρχει μπροστά στα αποδυτήρια έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο 
Δεν γνωρίζω το γήπεδο αυτό που ανήκει αλλά όμως υπάρχει ένα γεγονός. Για την κατασκευή του ξοδεύτηκαν κάποια χρήματα Αν μεν τα ξόδεψε κάποιος ιδιώτης και τώρα το γλεντά δεν μπορώ να πω ή να γράψω το παραμικρό. Αν όμως το γήπεδο των Εξαμιλίων έγινε από χρήματα του Ελληνικού λαού πρέπει να απολογηθούν οι υπεύθυνοι γι αυτό το κατάντημα. 
Το θέμα Γήπεδο Εξαμιλίων το κρατώ ανοικτό μέχρι που θα πάρω κάποια απάντηση.