Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Καραπαπάς: "Ο Μαρινάκης δεν θα ρίξει τον Ολυμπιακό στη Γ' εθνική για να γλιτώσει χρέη"


ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, που  για την υπόθεση της "Τράπεζας Κρήτης" τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα ρίξει τους Πειραιώτες στην τρίτη εθνική για να γλιτώσει τα χρέη, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον Κυριάκο Θωμαΐδη στον ΣΚΑΪ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3:
Για την υπόθεση της "Τράπεζας Κρήτης": "Ο Μαρινάκης δεν θα ρίξει τον Ολυμπιακό στην τρίτη εθνική για να γλιτώσει χρέη. Όταν αγαπάς πολύ την ομάδα σου και έχεις χρήματα δεν την αφήνεις".

Για το επεισόδιο με τον κ. Θωμαΐδη στον ΣΚΑΪ: "Τα ΜΜΕ του κυρίου Αλαφούζου μετέδωσαν το γεγονός λες και έγινε εισβολή στο Πολυτεχνείο. Λες και καταλύθηκε η δημοκρατία. Αλλά τι έγινε; Λειτούργησε η νομιμότητα. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; Η ελληνική δικαιοσύνη λέει ότι δεν πρέπει να μιλούν για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Δεν το λέμε εμείς. Αυτοί συνέχιζαν, επομένως κάποια στιγμή αυτό θα συνέβαινε. Όταν βγήκαν οι αποφάσεις κατά του ΣΚΑΙ και του Θωμαΐδη ξέρετε τι έκανα; Άλλαξαν την ώρα της εκπομπής! Την έβαλαν να παίζει σε άλλη ώρα μαγνητοσκοπημένη. Είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που βλέπουμε σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή να κάνουν ζωντανές παρεμβάσεις. Βγάλτε τώρα εσείς συμπεράσματα".

Για τη selfie με τον κ. Θεοδωρίδη έξω από τη ΓΑΔΑ: "Αυτή βγήκε κάποια στιγμή που είχαμε βρεθεί στη ΓΑΔΑ για ένα θέμα του κ. Θεοδωρίδη. Περπατήσαμε ευχάριστα και τη βγάλαμε. Κυρίως την έβαλα για να δηλώσουμε πως είμαστε οικογένεια όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να σπείρουν ζιζάνια. Θα ήθελα και εσείς που εργάζεστε στα ΜΜΕ να σκεφτείτε τι λέτε στα τηλέφωνα καθημερινά και τι θα γινόταν αν ακούγονταν αυτά στις τηλεοράσεις".
Για τον μεταγραφικό στόχο, Τόνι Βιλένα: "Να θυμίσω κάτι που είπε ο Βρέντζος, είναι καλοκαίρι λόγω Euro και όλες οι μεταγραφές πάνε αργότερα. Είναι υπαρκτή περίπτωση ο Βιλένα. Συζητήσαμε με εκπρόσωπό του και έγινε μια κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα στις δύο πλευρές. Είναι δύσκολη περίπτωση, τον βλέπουμε 2μιση χρόνια. Έχει ήδη μπει γερά στις εθνικές ομάδες της Ολλανδίας. Ο Βιλένα απέρριψε την Ίντερ. Ένα παιδί στα 21-23 προτιμά να είναι σε μια ομάδα που να παίζει βασικός και νομίζω τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε αν είναι θετική ή αρνητική η εξέλιξη".

Για τον Καμπιάσο: "Ο Καμπιάσο δεν έχει συμβόλαιο για άλλο χρόνο. Θα ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες".

Για τον Φουστέρ: "Τον αγαπάμε όλοι και έχουμε στενή σχέση. Έτσι εμείς τηρούμε αυτό που έχει στήσει ο Σίλβα για φέτος. Ήθελε να ρίξει ακόμη περισσότερο το μέσο όρο ηλικίας. Νομίζω ότι οι δρόμοι μας με τον Φουστέρ θα ξαναβρεθούν".

Για τον Ρομπέρτο: "Η λαϊκή απαίτηση πρέπει να συμβαδίζει και με τη θέληση του Ρομπέρτο. Έχει οικογένεια στην Ισπανία και κάποια στιγμή γυρίσει γιατί θέλει να ζει κοντά τους. Είναι σημαντικός ο Ρομπέρτο, αλλά έχουμε και τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα, τον Καπίνο. Θα ενημερώσουμε τι θα γίνει. Η αίσθησή μου είναι ότι ο Καπίνο έχει καταφέρει πολλά στην ηλικία του και μπορεί να παίξει".

Για την πρόταση σε Μαζουακού: "Έχουμε απορρίψει πολλές προτάσεις για παίκτες μας αλλά δεν θέλουμε να αναφερθούμε συγκεκριμένα. Είναι η πολιτική αυτή. Να σας θυμίσω μόνο πως τον Ιανουάριο απορρίψαμε πρόταση πάνω από 15.000.000 ευρώ για Ιντέγε από την Κίνα".

Για το θέμα με τον Μαρινάκη και τη Νότιγχαμ Φόρεστ: "Υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη που θα ήθελαν ανθρώπους σαν τον Μαρινάκη. Που γνωρίζουν πράγματα, που έχουν το know how, που ξέρουν την πιάτσα. Θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους προέδρους ευρωπαϊκής ομάδας, επομένως δεν βλέπω γιατί να μην τον θέλει η Νότιγχαμ και η κάθε Νότιγχαμ στο τιμόνι της. Πάντως δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ούτε αφορά τον Ολυμπιακό