Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Το παραγάδι του Νικηφόρου που ψάρεψε βραβευμένα ψάρια...

Πως ψήφισε ο κόσμος για την καλύτερη 11αδα της Α’ Κορινθίας

Χρησιμοποιώ τα ίδια ντεκόρ της βράβευσης για να είμαι μέσα στο πνεύμα χωρίς να διαφέρω και εγώ από αυτά που έγιναν και μάλιστα κατά τρόπο πανηγυρικό.
Γιατί είμαστε όλοι κατάλληλοι για πανηγύρια όταν βλέπουμε ότι το ποδόσφαιρο έχει πάρει την κάτω βόλτα και δεν γράφουμε απολύτως τίποτα γιατί θα κάνουμε την ετήσια γιορτή και πρέπει να έρθει η ένωσης για να έχει κύρος Γιατ'ι αν έγραφε όπως ήταν υποχρεωμένος να γράψει ο επαγγελματίας δημοσιογράφος για τους απαράδεκτους ορισμούς των διαιτητών  δεν θα πήγαινε ως εκπρόσωπος της ένωσης ο Βου αντιπρόεδρος και καθηγητής καλών τρόπων Αλλά και όπως πληροφορήθηκα και ο πρόεδρος της ομάδας Κόρινθος 06 για να τιμήσει τον δημοσιογράφο που δεν σχολίασε τίποτα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος γιατί όλα τα θεώρησε σωστά. Και το παραμικρό για την ανακοίνωση για το νερό δεν έγραψε ως σχόλιο. Με αποτέλεσμα να λένε και να γράφουν για μένα που τα σχολιάζω όσα σέρνει ο ποταμός. 
βέβαια την γιορτή τίμησε με την παρουσ΄ία του ο κ. Αρχιδικαστής κ. Ιατρού αλλά αυτός δεν εκπροσωπεί την ένωση αλλά τον εαυτό του Και είναι ονομαστός για τις δημόσιες σχέσεις αφού ούτε πίτες ούτε χορούς δεν αφήνει αν και συμβαδίζουν όλα αυτά με το αξίωμα που φέρει μια και οι ομάδες που δεν έχουν την δυνατότητα να κόβουν πίτες δεν μπορεί να δημιουργήσει δημόσιες σχέσεις Που με την πρώτη παρουσία του έπρεπε να τον διώξει ο φίλος του Μιχαλιός από την θέση του αρχιδικαστή 



Μα έχω την κακή συνήθεια αυτά που γράφω να τα θεμελιώνω με στοιχεία. Και η φωτογραφία του κ. Ιατρού του αρχιδικαστή που έχει μεσάνυχτα από νομικά αλλά ξέρει από μηνύσεις και αγωγές παραβρίσκεται στην κοπή της πίτας της ομάδας Κόρινθος 06. Οι περισσότερες ομάδες δεν έκοψαν πίτα και επομένως ο κ. αρχιδικαστής έχει εκτεθεί και μάλιστα ανεπανόρθωτα.Μια και ο αρχιδικαστής δεν πηγαίνει σε γιορτές και πανηγύρια/Στην φωτογραφία είναι και ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης που με έχει χαρακτηρίσει κοινό συκοφάντη με αποστολέα που δεν μπλέκει με δικαστήρια. Όχι γιατί εγώ θα έκανα μήνυση μια και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα αλλά αυτό το είχε εξασφαλίσει με τις δήλωση του μαντατοφόρου  Η απουσία του άλλοτε αρχιδικαστή  και νυν προέδρου πρωταθλήματος και του κυπέλλου ( όρισε να γίνει ο τελικός σε γήπεδο που δεν είχε ρεύμα ) από τις βραβεύσεις ήταν αισθητή Και μάλιστα κατά την απονομή των επάθλων που είχε δώσει χρώμα με ένα πολύχρωμο μπλουζάκι που φορούσε κατά την περσινή απονομή. 
Ευχαριστώ τον κ. Σταύρο Μπινιάρη για την πρόσκληση που μου έστειλε το μεσημέρι του Σαββάτου της γιορτής Θα ήταν πρωτότυπο αν μου την έστελνε την Κυριακή μετά την γιορτή. 
Και εδώ θέλω να τονίσω ότι όταν γράφω καλά λόγια για κάποιον δεν είναι υποχρεωμένος να μ ευχαριστήσει γιατί αυτό είναι το καθήκον κάθε δημοσιογράφου έστω και ερασιτέχνη. 
Αυτό ισχύει και για τον σοβαρό και αξιόλογο Σταύρο Μπινιάρη