Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Γήπεδο Εξαμιλίων μέρος δεύτερο


Το να φτιάξεις ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν είναι κάτι το εύκολο Να το συντηρήσεις παρουσιάζει τεράστιες και επικίνδυνες δυσκολίες. 
Όπως γνωρίζουμε το  γήπεδο των Εξαμιλίων έχει την δυνατότητα να φωτίζεται για να μπορούν οι ποδοσφαιριστές να αθλούνται μετά την εργασία τους ή τα φροντιστήρια τους. Αυτό σημαίνει πρόοδος αλλά και πρόσθετες ευθύνες. Γιατί αν ανοίξεις το λεξικό του Μπαμπινιώτη και στην λέξη Πυλώνας θα διαβάσεις ότι είναι υποστύλωμα που κατασκευάζεται από χαλύβδινα ελάσματα τα οποία σχηματίζουν πλαίσια και χρησιμεύει για την υποστήριξη των καλωδίων υψηλής τάσεως. 
Βέβαια το ρεύμα είναι επικίνδυνο σε όλες τις τάσεις του. Και το γήπεδο των Εξαμιλίων διαθέτει αυτούς πυλώνες που επάνω έχουν τοποθετηθεί προβολείς για να κάνουν την νύχτα μέρα για να μπορούν να παίζουν οι ποδοσφαιριστές. Αλλά όλα αυτά κάποιος πρέπει να τα συντηρεί για να μη έχουμε φαινόμενα όπως αυτό Που προβολέας έφυγε από εκεί ψηλά και προσγειώθηκε στο γήπεδο και ευτυχώς για καλή τύχη των παιδιών και των μανάδων ( μια και αυτές πονάνε περισσότερο για τα παιδιά των εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που γίνονται πρώτη είδηση ) το γήπεδο ήταν άδειο. 
Την δεύτερη φορά που θα θελήσει ένας πάλι προβολέας να πετάξει κατά την προσγείωση το γήπεδο - αεροδρόμιο θα είναι άδειο για να τον δεχτεί η θα θρηνήσουμε και πάλι κανένα αθώο θύμα. 
Αυτούς τους πυλώνες του γηπέδου ποιος τους συντηρεί και κάθε πότε. 
Ποιος θα μας απαντήσει δεν γνωρίζω Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δεχτώ υβριστικά τηλεφωνήματα γιατί αγωνίζομαι για την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών που αδιαφορούν οι διοικήσεις των σωματείων Γιατί αν υπήρχε το ιατρείο της ένωσης δεν θα πέθαιναν τα λεβεντόπαιδα. Αλλά σ αυτό το θέμα θα επανέλθω. 
Εμπρός λοιπόν μαζέψτε στοιχεία σε βάρος του Νικηφόρου και χρησιμοποιήσετε του ίδιους μάρτυρες που από υπεράσπισης έγιναν κατηγορίας για να το δικάστε επειδή έχει το θάρρος να παρουσιάζει τα λάθη σας. Και που πολλές φορές είναι εγκληματικά. 

Η έρευνα για το γήπεδο των Εξαμιλίων συνεχίζεται