Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Θέλουν να κάνουν την αλλαγή στη διαιτησία χρησιμοποιώντας παλαιά υλικά που προέρχονται από κατεδαφίσεις πολύ παλαιών οικιών

Ο Παναθηναϊκός καλεί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ για να συζητήσουν την «πράσινη» πρόταση για την ΚΕΔ κοινής αποδοχής!
Εκτύπωση


 PANAGOPOULOS-KVNSTANTINOU
Παναγόπουλος ==Κωνσταντίνου 



Η συνάντηση... έκπληξη του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Γκιρτζίκη έφερε την ακόμη πιο απρόοπτη στάση του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος φέρεται σύμφωνησε στην πρόταση του τριφυλλιού για αλλαγές στην ΚΕΔ, την θέσπιση μνημονίου για την διαιτησία και τον ορισμό νέων προσώπων, με τους Μπίκα, Τεροβίτσα, Καλύβα, Σταθόπουλο,  Παπαδάκο να είναι οι επικρατέστεροι.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας ζήτησε από τον Χρήστο Παναγόπουλο να περάσει το θέμα στην Σούπερ Λιγκ και στην συνέχεια να το φέρει στην ΕΠΟ ως πρότασή της.

Οι κινήσεις λοιπόν ήταν άμεσες και το «τριφύλλι» καλεί σε διάλογο για την συγκεκριμένη πρόταση τις διοικήσεις των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Ατρομήτου(λόγω της αρχικής πρότασης Σπανού) και Σούπερ Λιγκ.

Μία συνάντηση που αναμένεται άμεσα (στο επόμενο 48ωρο) με μεγάλο ενδιαφέρον και πιθανότατα να φέρει εξελίξεις στο φλέγον ζήτημα της διαιτησίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.Η ΕΠΟ από την πλευρά της, πάντως, δεν επιβεβαιώνει την ονοματολογία. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης υποστήριζε ότι δεν δεσμεύτηκε για τίποτα και ότι προέτρεψε τους πράσινους και τις υπόλοιπες ομάδες της Super League... "συνεννοηθείτε μεταξύ σας και μετά συζητάμε".
"Ζητήσαμε να μας φέρουν την απόφαση ώστε να είναι θεσμικά σωστά και υπάρχει καλή διάθεση", έλεγαν στο Πάρκο Γουδή.

Θέμα Βασάρα τέλος, δεν υπάρχει για την ΕΠΟ και ούτε πρόκειται να υπάρξει (μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο τουλάχιστον) αφενός γιατί η επιστροφή του στην ΚΕΔ ήταν επιλογή του Γιώργου Γκιρτζίκη και αφετέρου γιατί έχει συμβόλαιο με την ΕΠΟ.


Σχολιασμός Νικηφόρου 
Διαβάζω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτούς που κάποιοι προτείνουν να διοικήσουν την Κ Ε Δ και είναι οι 
Μπίκας, Τεροβίτσας, Καλύβας, Σταθόπουλος,  Παπαδάκος
Και  εκτός από τον Σταθόπουλο που δεν έχει ιστορία  οι άλλοι προτεινόμενοι συγκρινόμενοι με τον δικό μας τον Γιώργο Δούρο είναι η νύχτα με την μέρα. 
Γιατί ο Δούρος ως διαιτητής εκτός από τον αγώνα Π Α Ο -- Ολυμπιακού που δεν βαρύνεται καθ ολοκληρία αυτός αφού τέταρτος ήταν ο Γιώργος Μποροβήλος και π επόπτης που μπροστά τους έγινε η φάσης και δεν ενημέρωσαν τον διαιτητή όπως είχαν υποχρέωση γιατί φοβήθηκαν να πάνε κόντρα με τον Παναθηναϊκό.
Αλλά και οι Μπάκας Τεροβίτσας υπήρξαν αποτυχημένοι αρχιδιαιτητές Και ο Καλύβας ένας αποτυχημένος διαιτητής και είναι γνωστή η πολιτεία του 
Παπαδάκου. Και εδώ μπαίνει το τεράστιο ερώτημα γιατί να προσπαθούν με δοκιμασμένους  αποτυχημένους να συνεχίσουν την διοίκηση της διαιτησίας.
Απ όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν την αλλαγή ο Γιώργος Δούρος είναι ο καλύτερος και δεν το γράφω ειρωνικά αλλά με πλήρη σοβαρότητα