Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Η ιστορία της Κόρινθος 06

Αποτέλεσμα εικόνας για Κόρινθος 06

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν  ο κ Γ@Μ@Ω να ισχυρίζεται ότι η ομάδα Κόρινθος 06 είναι η Ακαδημία του Π Α Σ Κόρινθος .
Φαίνεται ότι ο άνθρωπος αυτός μπερδεύει ότι έχει σχέση με την αλήθεια 
Εδώ έχουμε μια ανακοίνωση της Κόρινθος 06 


Το αθλητικό σωματείο ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 ιδρύθηκε το έτος 2005 από ανθρώπους που αγαπούσαν το κορινθιακό ποδόσφαιρο και το 2006 έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, απ’ όπου πήρε και το όνομά του.
Βασικός σκοπός της ομάδας ήταν να δημιουργήσει ακαδημίες που δεν υπήρχαν στην περιοχή μας και παράλληλα να προωθεί τους παίκτες με ταλέντο στην ομάδα ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ με σκοπό την εξέλιξή τους. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι από το 2006 έως σήμερα έχει εφοδιάσει την ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ με περισσότερους από 40 ποδοσφαιριστές καιπάντα αφιλοκερδώς.
Στο πνεύμα της συνεργασίας των δύο σωματίων και δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, αποφασίσαμε να προσφέρουμε σανίδα σωτηρίας για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της,αποδεχόμενοι την πρότασή του Δ.Σ της για παραχώρηση του ΑΦΜ μας. Δυστυχώς, η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή από την τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, κυρίως λόγω αντιδράσεων από παλαιότερες διοικήσεις της ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, οι οποίες είναι και υπεύθυνες για την τραγική οικονομική κατάσταση της ομάδας.
Έτσι λοιπόν, ως διοίκηση του σωματείου ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 αποφασίσαμε ομόφωνα να πορευθούμε, στο εξής, ανεξάρτητα από την ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και κάνουμε ΚΑΛΕΣΜΑ σεΟΛΟΥΣ, από τους παλιούς ποδοσφαιριστές που μάτωσανγια την ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ έως τους απλούς Κορίνθιους πολίτες, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Τέλος, από την πλευρά μας, ευχόμαστε στην ομάδα ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ να βρει την παλιά της ταυτότητα και να την ξαναδούμε στο μέλλον στις μεγάλες κατηγορίες.
Εκ της Διοικήσεως του Σωματείου ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
Τι έχετε  λοιπόν να μας πείτε κ. Γ@Μ@Ω  για την ανακοίνωση αυτή Είναι λοιπόν Ακαδημία του Π Α Σ Κόρινθος η ομάδα Κόρινθος 06 ; Δεν θα σας αφήσω κ. Γ@#Μ@Ω σε χλωρό κλαδί και με στοιχεία πάντα θα απαντώ.Και αυτό δεν πρέπει να μη το ξεχνάς ποτέ.