Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Ένας υπαρχιφύλακας παρατηρητής τάξεως

Από τους υπόλοιπους συμβούλους δεν γνωρίζω αν κάποιος έχει πάει ως παρατηρητής τάξεως Αλλά έχω δει τον κ. Αθανάσιο Ιατρού αν και είχε λάβει όλα τα προσήκοντα μέτρα για να μη γίνει αντιληπτός Και συγκεκριμένα σε κάποιο παιχνίδι στο Άργος 

Ποιος  είναι ο κ. Ιατρού. Είναι υπαρχιφύλακας της Αστυνομίας  Είναι αυτός που με μήνυσε και με καταδίκασε σε οκτώ μήνες φυλακή. με την βοήθεια του σημερινού αντιδημάρχου του Δήμου Κορινθίου που από μάρτυρας υπεράσπισης έγινε καίριος μάρτυρας κατηγορίας. Και με μια δήλωση που έκανε τον κ. υπαρχιφύλακα τον έκανε ήρωα της γενικής συνέλευσης  ενώ η εκεί παρουσία του ήταν παράνομη. 
Μόνιμος συνοδός του εικονικού προέδρου και τον καμάρωσα να τρώει σε αίθουσα τη γηπέδου Καραϊσκάκη που η Ε Π Ο είχε μετατρέψει σε πολυτελείας εστιατόριο στον αγώνα των Εθνικών ομάδων Ελλάδας και Κύπρου. 
Αρχιδικαστής της ένωσης χωρίς να έχει περάσει ούτε έξω από την Νομική.Η μόνη του σχέση με την νομική επιστήμη ήταν που ως αστυνομικός πήγαινε στις αίθουσες των δικαστηρίων για την τάξη. Αλλά έχουμε χρόνο μπροστά μας  και θα εξετάσουμε πολλά που εγώ ακόμα δεν έχω γράψει. 
Ρωτάμε τον κ. Ιατρού πόσα έχει εισπράξει ως παρατηρητής τάξεως και γιατί αυτός και όχι ένας σύμβουλος; Βέβαια συμμετέχει στην παρέα της κρεμούλας αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.