Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Στον... αέρα η άδεια τέλεσης του τελικού


Στον... αέρα η άδεια τέλεσης του τελικού
Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που έχει οριστεί να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο.
To Πανθεσσαλικό στάδιο έχει τρομερές ελλείψεις και είναι στον αέρα η άδεια τέλεσης του τελικού.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν πρόκειται να την υπογράψει, αν για παράδειγμα δεν τοποθετηθεί σύστημα εποπτείας, όπως προβλέπεται στο σχετικό νόμο.
Μέχρι και χθες δεν είχαν τοποθετηθεί οι κάμερες και ειδικοί υποστηρίζουν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε ένα διήμερο.
Εκτός κι αν εγκαταστήσουν 3-4 κάμερες για τα... μάτια της Περιφέρειας Θεσσαλίας, χωρίς να λειτουργεί το σύστημα εποπτείας.
Στο Πάρκο Γουδή υπάρχουν «φωνές» που υποστηρίζουν από το περασμένο Σάββατο ότι δεν προλαβαίνουν να κάνουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις προκειμένου να είναι έτοιμο για τη φιλοξενία του τελικού το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Και φαίνεται πως δικαιώνονται...
Στην συνάντηση που είχε χθες ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με την ΠΔΕ τους ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να κάνει καμία παρέμβαση για να εκδοθεί η άδεια τέλεσης του τελικού, αν δεν τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία.
Επομένως, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αλλάξει η ημερομηνία τέλεσης και του φετινού τελικού του κυπέλλου.
Πέρυσι την απόφαση της αναβολής του τελικού την πήρε ο Σταύρος Κοντονής, φέτος μάλλον θα την πάρει η ίδια η ΕΠΟ. Ελλάς το ποδοσφαιρικό σου μεγαλείο...