Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Απίστευτο: Εισιτήρια της ΑΕΛ χωρίς την τιμή και με τη Θύρα συμπληρωμένη... με μαρκαδόρο!


Απίστευτο: Εισιτήρια της ΑΕΛ χωρίς τη τιμή και με τη Θύρα συμπληρωμένη... με μαρκαδόρο!
Απίστευτο κι όμως ελληνικό... με πρωτόγνωρο σκηνικό που συμβαίνει εσχάτως στην Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα, η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ»έφερε στο φως της δημοσιότητας εισιτήρια που πουλήθηκαν από τα εκδοτήρια της ΠΑΕ, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ξάνθη και στα οποία δεν αναγράφεται πάνω η τιμή, ενώ η θύρα που αντιστοιχούν έχει συμπληρωθεί... με μαρκαδόρο! 


Ένα συμβάν που έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία και έχουν ήδη υπάρξει δεκάδες καταγγελίες. Πολλά ερωτήματα προκύπτουν, δε, για τα χρήματα που χάνει (;) η Εφορία και η Ερασιτεχνική (δικαιούται το 10% των εσόδων).

Για το θέμα τοποθετήθηκε στην «Δίκη» ο Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας«Έχουμε δεχθεί ως διοίκηση του σωματείου καταγγελίες από φιλάθλους πως έχουν προμηθευτεί τέτοια εισιτήρια. Μας προβληματίζει και μας απασχολεί το συγκεκριμένο συμβάν, αφού έχουμε λαμβάνειν 10% των εσόδων. Η ανεπίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ αναφέρει πως όλο αυτό συμβαίνει προκειμένου να αποφευχθούν οι ουρές στα εκδοτήρια.

Κάποια άλλη στιγμή που είχε συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο, η επίσημη εξήγηση της ΠΑΕ ήταν πως υπήρχε πρόβλημα με το εκπτωτικό...

Δεν είναι πλαστά, διότι έχουν πάνω την ταινία γνησιότητας. Σημαίνει πως το εισιτήριο καταγράφεται, δηλώνεται, αλλά δεν γνωρίζω τι παίρνει η εφορία αφού δεν υπάρχει η τιμή πάνω. Αυτό είναι προς διερεύνηση... Αυτά τα εισιτήρια τα διανέμει η ΠΑΕ, υποθέτω στη τιμή που αντιστοιχεί στην εκάστοτε θύρα που γράφεται πάνω με... μαρκαδόρο. Η ΠΑΕ παίρνει τα εισιτήρια από τη Σούπερ Λίγκα και τυπώνει πάνω τα στοιχεία του αγώνα, κάτι που δεν συμβαίνει εδώ»