Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Το ταχυδρομείο του Νικηφόρου


Γράφει ο Κώστας Χανιώτης 


η εικόνα προφίλ του Kostas Haniotis



Kostas Haniotis ·
Να σου πει ο δήμαρχος και η παρέα του ποιο είναι το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Αυτή κατάντησαν Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε αυτά τα χάλια.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Είναι γνωστό .σε όλους ότι δεν έχω καμία σχέση με τον Δήμαρχο Κορινθίων αλλά όμως δεν μπορώ να διαβάζω αυτά τα παράδοξα 
Εδώ και δυο χρόνια ο κ. Γ@Μ@Ω ανέλαβε να προπονεί την ομάδα τους Π Α Σ Κόρινθος και έγινε και πρόεδρος και ότι τραβάει η καρδούλα του. 
Τι του έκανε ο κ. Δήμαρχος να μη έχει ομάδα πρέπει να μας το πείτε κ. Χανιώτη Και τι έκανε στην Κόρινθος 06 ώστε να διαφέρει από τον Π Α Σ 
Ο Πνευματικός φταίει για την ανυπαρξία της ομάδας που διοικεί ο κ. Γ@Μ@Ω που παρά την βοήθεια των διαιτητών τερμάτισε τρίτος ;
Σε πόσα παιχνίδια πήρε βαθμούς με την σφυρίχτρα ;
Ναι ο Δήμαρχος ήταν φίλαθλος του Π Α Σ Κόρινθος αλλά και αυτό είχε τα θετικά και τα αρνητικά του. Ναι μπορεί να πήρε ακόμα και ψήφους από την ομάδα Αλλά όμως δεν την διοικούσε αυτός αλλά κάποιοι που ονομαζόντουσαν πρόεδροι.όπως ήταν ο Μπεθάνης --ο εικονικός που τώρα είναι και πρόεδρος της ένωσης --ο Σταματάκης -- ο Μαυρονάσιος -- και ο προπονητής και πρόεδρος που ακούει στο χαρακτηρισμό που ο ίδιος έδωσε στον εαυτό του ( Γ@Μ@Ω) Τι θα μπορούσε να κάνει ο Δήμαρχος όταν ο εικονικός πρόεδρος έδινε με τις πράξεις του και τις παραλείψεις  το πρωτάθλημα στην Θήβα Και όταν έδινε στην Ηλιούπολη την δεύτερη προνομιούχο θέση. 
Και δεν φταίει ο κ. Πνευματικός όταν ο κ. Τσιχριτζής χρησιμοποίησε ένα εικονικό (ψεύτικο ) τιμολόγια των 9.000 ευρώ για ωφεληθεί η αφεντιά του σε βάρος της ομάδας που ήταν πρόεδρος.
Και για όλα αυτά να φταίει ο Δήμαρχος κ. Χανιώτη.Πρέπει να είσαστε φίλος του κ. Γιαννιδάκη και ο στόχος σας είναι ο Πνευματικός Παράξενα πράγματα που δεν έχουν βαρύτητα και προκαλούν γέλια.