Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Καθοριστική εβδομάδα για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, οι αλλαγές στο ρόστερ


Ο Λεμονής
 Το θέματου προπονητή είναι από τα πρώτα που θα κλείσουν στον Ολυμπιακό εν όψει του προγραμματισμού για τη νέα περίοδο.
Η αναζήτηση για ξένο τεχνικό συνεχίζεται, όμως αν οι επιλογές δεν ικανοποιούν, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να συνεχίσει ως πρώτος, ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο στην φιέστα.
Όσον αφορά το ρόστερ, αυξημένες πιθανότητες να επιστρέψουν και να ακολουθήσουν το πρώτο στάδιο προετοιμασίας είναι οι Κασάμι, Βέλλιος, Γιαννιώτης, Μπεν, Γιαννιώτας,Πάρντο και Ζντιέλαρ, ενώ οι Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Κολοβός, Γούτας, Τσιμίκας, Καραμάνος και Σιώπης όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν στις ομάδες τους ή θα δοθούν εκ νέου δανεικοί ή θα παραχωρηθούν με κανονική μεταγραφή.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας, αναμένεται να επιστρέψει πρόωρα ο Λαΐφης από τη Σταντάρ Λιέγης, ενώ απομένουν οι ανακοινώσεις για τους Ρισβάνη από τον Πανιώνιο, Κούτρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και του Παπέ Άμπου Σισέ της Αζαξιό.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Καμπιάσο, Τσόρι, Καρντόσο, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια, αν και ένας ή δύο το πολύ μπορεί να παραμείνουν με μονοετή ανανέωση των συμβολαίων τους μέχρι το επόμενο καλοκαίρι