Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Σαββίδης: «Στην Αθήνα θέλουν να μειώσουν την χαρά μας – Του χρόνου το πρωτάθλημα»


Σαββίδης: «Στην Αθήνα θέλουν να μειώσουν την χαρά μας – Του χρόνου το πρωτάθλημα»
Το στίγμα ενόψει της νέας σεζόν έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να είναι ορεξάτος για το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» πήρε το μικρόφωνο στο κέντρο στο οποίο διασκέδαζε η ομάδα της Θεσσαλονίκης την κατάκτηση του Κυπέλλου και αφού ευχαρίστησε τους πάντες, ξεκαθάρισε ότι οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πλέον μεγαλύτεροι.

Παράλληλα, άφησε και τα καρφιά του για την... Αθήνα, τονίζοντας ότι θέλει να μειώσει την επιτυχία και την χαρά του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαββίδης το βράδυ της Κυριακής

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους. Έπρεπε να δώσουμε στη Θεσσαλονίκη μικρή χαρά. Το κάναμε. Σας ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ τις γυναίκες των παιδιών, όλους τους εργαζόμενους, τους βετεράνους, τον Κούδα, τον Ζαγοράκη. Ο ΠΑΟΚ γεννήθηκε χθες πριν από 90 χρόνια. Έπρεπε να δώσουμε μια χαρά και αυτή είναι η πιο ωραία.

Θέλω την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το ξέρει καλά ο Βλάνταν Ίβιτς, εκτός αν γίνει κάτι άλλο διαφορετικό. Έχουμε σοβαρή διάθεση και εκείνος και εγώ. Ζούμε σε δύσκολη εποχή αλλά ο ΠΑΟΚ μεταμορφώνεται. Πήραμε το Κύπελλο στο ποδόσφαιρο, τα κορίτσια το πρωτάθλημα, ήρθε το Κύπελλο στο βόλεϊ στην έδρα του Ολυμπιακού.Αγόρια μη χαλαρώνετε. Προχωράμε ισχυροί μαζί, στην Αθήνα θέλουν να αφαιρέσουν την χαρά μας.

Του χρόνου στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Σοβαρά, συγκεκριμένα, καθημερινά. Ξεκινήσαμε και δεν σταματάμε. Ενωμένοι είμαστε ανίκητοι, μας ενώνει η αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικεί το πρωτάθλημα παντού
»