Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Ο ίλιγγος της εξουσίας που έχει πάθει ο Λουδοβίκος 14 εκθέτει εσάς που τον ψηφίζετε Γιατί αυτό τονπροστατεύουν τα...καρύδια.

Ο πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας Συμψηφίζει την ψήφο του με γαλόνι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ:

“Στην προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου για ένα διοικητικό σχήμα κοινής αποδοχής και με πρόεδρο τον Θεόδωρο Ζαγοράκη, η Ε.Π.Σ. Κορινθίας θα είναι παρούσα.


Για τον λόγο αυτό, προτείνει για πρόεδρο της Ε.Π.Ο. τον Θεόδωρο Ζαγοράκη και στηρίζει την υποψηφιότητά του.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κορινθίας κ. Μιχάλης  Τσιχριτζής, αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και θα είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ.

Μια πρόταση, που τιμά ολόκληρο το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και αποδεικνύει ότι η Ε.Π.Σ. Κορινθίας και ο Πρόεδρος της, χαίρουν της  εκτίμησης του Επαγγελματικού αλλά και του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου


Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ε Π Ο χαρίζει θέσεις 


Γεννήθηκε στη Λυδία Καβάλας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Καβάλα το 1989 αγωνιζόμενος στη Β' και Γ' Εθνική κατηγορία. Σε ηλικία 21 ετών (Δεκέμβριος 1992) μετεγγράφηκε στον ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στην Α' Εθνική, ενώ τον Ιανουάριο του 1998 ταξίδεψε στην Αγγλία για να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Λέστερ. Ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Λιγκ Καπ Αγγλίας αν και δεν αγωνίστηκε στον τελικό. Το 2000 επέστρεψε στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η επιτυχία της Ελλάδας το 2004 του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο με την Μπολόνια, στην οποία παρέμεινε για έναν χρόνο και υπήρξε βασικό της στέλεχος. Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, στον οποίο και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα 2 χρόνια αργότερα.


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Εμείς γνωρίζαμε ότι ο άρχοντας της οδού Νοταρά 48 ψηφίζει με φανατισμό τον Μαρινάκη και διαβάζουμε ότι φέτος σπάσανε τα μάγια και ψηφίζει Ζαγοράκη. Αλλά και από την άλλη έχουμε και την παράγραφο στην ανακοίνωση της Ένωσης 

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κορινθίας κ. Μιχάλης  Τσιχριτζής, αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και θα είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ.

Και προβληματίστηκα με αυτή την αλλαγή και δεν συνεχίστηκε μια και στην ίδια ανακοίνωση γράφει ότι άλλαξε στρατόπεδο γιατί πήρε γαλόνι. 

Κύριε Χρήστο Αναγνωστόπουλο σ αυτό τον ανιδιοτελή θα δίνατε το πνευματικό σας δημιούργημα για να το υλοποιήσει. Δεν θα μου φανεί παράξενο όταν θα σου ζητήσει ποσοστά επί των πωλήσεων