Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Μόνο ο Γιώργος θ Δούρος α μπορέσει να αναστήσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. που όμως σιωπά.

Ένας μεγάλος διαιτητής που αν πλαισιωθεί από σωστούς αλώβητους παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που υπάρχον θα αναστήσει το πεθαμένο άθλημα στο νομό μας. 


Έχοντας το κύρος του αθώου από την Ελληνική Δικαιοσύνη  την τεράστια πείρα του και τις αρχηγικές τους ικανότητες ας του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει. 


Αν και βλέπω μια απροθυμία από μέρος του Γιώργου Δούρου που προσωπικά από την πρώτη μέρα που τον είδα τον παραδέχτηκα ότι είναι ένας πολύ καλός διαιτητής Και μετά από προσωπική έρευνα που  έκανα αυτός είχε το μικρότερο ποσοστό ευθύνης για τον ιστορικό αγώνα μεταξύ Π Α Ο και Ολυμπιακού που ανέδειξε και τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή Όλα ατά τα είχα πει στον αείμνηστο φίλο μου Νίκο Αλέφαντο που μπορεί να μη τον έπεισα αλλά προσπάθησα. Γιατί πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι ο Δούρος ένας έντιμος που θα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σ αυτό που ονομάζομαι Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας. . 
Βέβαια μόνος του δεν μπορεί να κάνει κάποιος δουλειά που θα αφορά πολλούς όπως είναι ο φορέας της ένωσης του ποδοσφαίρου του νομού Κορινθίας.

Ευτυχώς έχουμε πολλούς που μπορούν να βοηθήσουν για να ανέβει το ποδόσφαιρο της Κορινθίας και να φτάσει στα παλαιά χρόνια τότε που έχαναν οι ομάδες του Ολυμπιακού του Παναθηναϊκού και της Α Ε Κ χωρίς αυτό να θεωρείται  κάτι το παράξενο αλλά το φυσιολογικό. Και εδώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν οι δυο γιατροί Χρήστος Χασικίδης και Στάθης Γκουρβέλος που δεν είναι ανάγκη να μπουν στο Δ Σ της Ένωσης Αλλά και ο τρίτος γιατρός Δημήτρης Βασιλείου πρόεδρος την Πέραχωρας  Ο Γιώργος Καραντάνης που θα μπορεί με την πλούσια πείρα του τόσα πολλά να δώσει. Ο Κωνσταντίνος ( Ντίνος) Νικολάου που κάνει θαύματα στο τένις. Αυτοί που κατά καιρούς διοίκησαν τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και παρά το κυνηγητό τον κρατάν ψηλά. Ο Στρατής ο Μαραγκός από τον ιστορικό Αστέρα Δερβενίου. Από το Πετρί πρέπει να επιστραφεί παράγοντας για να μεταδώσει  την πίστη για δημιουργία Που ένα χωριό με 300 κατοίκους έχει ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Ο Αστέρας Κορίνθου έχει παράγοντες που πολλά μπορούν να προσφέρουν. Ο Πανσολυγειακός ο Κύψελος οι άνθρωποι της Αθλούπολης που έχουν κάνει θαύματα  στις εγκαταστάσεις των Ο Παννεμεατικός διαθέτει καθαρά μυαλά. Και όλες οι ομάδες που υπάρχουν στην Κορινθία. 

Πάρε θέση Γιώργο Δούρο και δήλωσε αν θέλεις να είσαι πρόεδρος της Ένωσης και όλα θα οργανωθούν.