Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί την βάση του επαγγελματικού. και αυτό δεν το γνωρίζουν οι αρμόδιοι. `

 Κύριε Υπουργέ  του αθλητισμού ούτε εσείς ούτε οι προκάτοχοι σας γνωρίζετε την δύναμη που έχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη χώρα μας

Ο Δημητράκης της κυρίας Στέλλας όταν εκνευρισμένος πετάει την μαγική πρόταση "γιατί 



θέλουν να μου κόψουν το ποδόσφαιρο " κανένας δεν μπορεί να πιάσει τι εκπροσωπούν οι εφτά αυτές   εκνευρισμένες   λέξεις του μικρού ποδοσφαιριστή   λόγω των μέτρων κινδυνεύει το ταλέντο του. Και είμαι βέβαιος ότι κανένας δεν πήρε μολύβι και χαρτί για να δώσει με αριθμούς τι θέλει να πει  ο ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας.                                          Σήμερα στην χώρα μας υπάρχουν 53 ενώσεις που η κάθε μια διαθέτει κατά μέσω 50 σωματεία που αν κάνουμε έναν πολλαπλασιασμό 53Χ50 θα διαπιστώσουμε ότι έχουμε 2650 σωματεία. Και αν κάθε σωματείο έχει 50 ποδοσφαιριστές κατά μέσω όρο 2650Χ50 =132.500 Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές ανήκουν σε μια τετραμελή οικογένεια 132.500 Χ 4=530000 Έλληνες έχουν.άμεση σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.  
Τώρα όλοι αυτοί για να λειτουργήσουν χρειάζονται ευρώ που εδώ τα πληρώνουν οι ερασιτέχνες παράγοντες που είναι ιδεολόγοι γι αυτό και τους εκμεταλλεύονται οι επαγγελματίες Και δυστυχώς μέσα σ αυτούς πρέπει να κατατάξουμε και την πολιτεία που ενώ τόσα κερδίζει από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν το προσέχει.  Και το τραγικό εδώ είναι κ. Υπουργέ ότι φοβόσαστε το πολιτικό κόστος από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ενώ σας διαφεύγει  ότι  το ερασιτεχνικό  απασχολεί έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες  που είναι  και η πελατεία των πολιτικών.