Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ο Ζαγοράκης θα αποτύχει και γι αυτό δεν έφερε αντιρρήσεις ο Μαρινάκης που μας δουλεύει όλους

Το Σαββάτο 27 Μαρτίου 2021 χτίζεται  ο πύργος της ΒΑΒΕΛ ή οι εκλογές της Ε Π Ο που νομίζει ότι κάνει ο άσχετος υπουργός Αθλητισμού. 



Στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA την Κυριακή στην αθλητική εκπομπή καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά και τέως βουλευτής 


Ανατολάκης  Γιώργος και κατάλαβα ότι ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ούτε από πολιτική και αυτό είναι  φυσικό αλλά δυστυχώ ούτε και από ποδόσφαιρο και αυτό είναι το αφύσικο. Πότε από τότε που υφίσταται το ποδόσφαιρο στην χώρα μας υπήρξε συνεργασία μεταξύ των μεγάλων ομάδων. γιατί εγώ που το έχω περισσότερα χρόνια ζήσει όσο και να ψάξω δεν μπορώ να βρω καμία. 

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι που θα διοικήσουν την

 Ε Π Ο 

ΙΙ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.
1. ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
3. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
4. ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
5. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
6. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
7. ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
8. ΚΑΦΕΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
9. ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
10. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11.ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
12.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
13.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
14. ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
15. ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ
16.ΦΥΤΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
17. ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
18. ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Και μέσα α αυτού υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία  παίζοντας  μπάλα και όχι διοικητικά. Τώρα ο Καφές που διοικητικά ποδοσφαιρικά είναι στα νήπια πως θα μπορέσει να σταθεί δίπλα στον Παναγιώτη Δημητρίου τον πρύτανη της σχολής του ποδοσφαίρου Μα θα ήθελα να ρωτούσα τον παλαίμαχο παίκτη του Ολυμπιακού που σήμερα διοικεί το Πειραϊκό ποδόσφαιρο αν γνωρίζει στην καρέκλα που σήμερα κάθεται ποιος μεγάλος του ποδοσφαίρου είχε καθίσει;Γιατί είμαι βέβαιος ότι όσο καν να προσπαθήσει δεν θα μπορέσει πουθενά να ακουμπήσει τον πρόεδρο Σαλπέα που μαζί με τον δικό μας αείμνηστο Σπύρο Νίκα δεν θέλησαν να πάνε να παρακολουθήσουν στην Αμερική τος αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου που τα έξοδα θα τα πλήρωνε ο ελληνικός λαός. Βέβαια όλα αυτά είναι μικρά γράμματα που ποτέ δεν θα μπορέσει να διαβάσει ο Γιώργος  Ανατολάκης γι αυτό και μας είπε ότι μπορεί να συνεργαστούν οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου στην χώρα μας. Αυτό δεν περνάει ούτε ως παραμύθι γιατί υπάρχει ο Δράκος που ακούει στο όνομα Μαρινάκης. Που όλουε αυτούς τους έχει για οδοντογλυφίδα της ελιάς του μεζέ του ούζου. Απλά θα χρεωθεί ο Π Α Ο Κ την βέβαια αποτυχία του Ζαγοράκη.