Μετά την διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ανακοίνωσε την απόφασή του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στην περίπτωση που αρχίσει και πάλι.

Στο Χιλιομόδι αρχικά, υπήρξε διαφωνία για το αν θα πρέπει η ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα και έτσι, πραγματοποιήθηκε έκτακτη διαδικτυακή Γ.Σ.

Την Παρασκευή (19/3) ανακοινώθηκε πως ο Ατρόμητος θα παίξει στο πρωτάθλημα, αν αυτό επενακκινήσει, ενώ ορίστηκε 5μελής επιτροπή με επικεφαλής τον Τάσο Δράκο. Τρία μέλη του Δ.Σ. παραιτήθηκαν και θα προκηρυχθούν άμεσα εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στόχος είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις, αλλά και να ενισχυθεί ο Ατρόμητος, προκειμένου να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο ομάδας για τις αποφάσεις της έκτακτης Γ. Συνέλευσης.

1. Αποφασίστηκε η κάθοδος στο πρωτάθλημα που πιθανόν να επανεκκινήσει, ορίστηκε πενταμελής επιτροπή με εντολή να κάνει όλες τις ενέργειες, ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, αλλά και να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες, ώστε να παρουσιαστεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Επικεφαλής ορίστηκε ο Τάσος Δράκος ως αρχαιότερο μέλος καθώς και οι: Λούκος Κων/νος -Μέξιας Ηρακλής – Γιόκαρης Ηλίας και Μέξιας Παναγιώτης.

2. Με δεδομένη την παραίτηση 3 μελών του ΔΣ αλλά και την άρνηση των αναπληρωματικών μελών να λάβουν θέσεις και αξιώματα, θα προκηρυχθούν άμεσα εκλογές για την ανάδειξη ενός ισχυρού ΔΣ.

Με τιμή