Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Να γιατί στην Κορινθία δεν θα κάνουμε ποδόσφαιρο αφού ψηφίζουμε εν γνώσει μας εχθρούς του

 Παννεμεατικός :μια ομάδα που δεν μπόρεσε  να ενώσει μια πόλη 




Την ομάδα της Νεμέας την παρακολουθώ σχεδόν από τις πρώτες μέρες ερχόμενος στην Κορινθία.Και ο λόγος είναι απλός Γατί σκέφτηκα η πανέμορφη αυτή πόλη που απέχει από 



την πρωτεύουσα του νομού θα μπορούσε να μαζέψει  όλα τα νέα παιδιά  από την Νεμέα και τα γύρω χωριά. Και θέλησα να βοηθήσω πηγαίνοντας με το τηλεοπτικό συνεργείο του SUPER ένα απόγευμα για να μιλήσουμε μαζί με τα παιδιά των Ακαδημιών Και μας ορίσανε  οι αρμόδιοι της ομάδας ( γιατί αυτούς γνώριζα ) την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεμέας Και ενώ είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε μπαίνει στην αίθουσα ένας κοντούλης που νομίζει ότι μπορεί να το παίξει Τρόντζος και δηλώνει ότι πρέπει να φύγουμε γιατί θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Πήγαμε σε μια μικρή Ταβέρνα μια και οι μεγάλες  δεν μας δέχτηκαν.Και τότε είπα ότι εδώ ποδόσφαιρο δεν μπορεί να γίνει Γνώρισα αξιότιμους κυρίους που ντρέπομαι που τους έδωσα το χέρι. 
Παρακολούθησα έναν αγώνα μεταξύ του Παννεμεατικού και της ομάδας της καρδιάς του προέδρου της ένωσης που είναι ο Π Α Σ Κόρινθος. Ο αγώνας αυτός ήταν εξ αναβολής γιατί στην Νεμέα έβρεχε ενώ στο Πετρί ο αγώνας έγινε αν και έβρεχε περισσότερο από την Νεμέα. Διαιτητής ήταν το εκτελεστικό όργανο της Ένωσης Φραντζής που στο πρώτο ημιχρόνιο έκανε αίσχη για να προηγηθεί ο Π Α Σ Έξω από τα αποδυτήρια μαζεύτηκαν όλοι οι φίλαθλοι στο ημιχρόνιο και τα έχωσε  στον διαιτητή. Μετά τον αγώνα έμαθα ότι το φύλλο του αγώνα ήταν παρθενικό αφού τίποτα δεν έγραψε ούτε η ομάδα ούτε ο διαιτητής. Και αυτό εμείς το θεωρούμε πρωτάθλημα και ξοδεύουμε ακόμα και χρήματα και καταστρέφομαι νέα παιδιά που τα κάνουμε γυρολόγους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τα δολοφονούμε κ.Χρήστο Αναγνωστόπουλε  καθηγητή και συγγραφέα. Και όλα αυτά τα κάνει ο Τσιχριτζής που μοιάζει με τον δικό σου αρχηγό όπως εσύ παραδέχτηκες σε συνέντευξη σου. Λοιπόν με απλά Ελληνικά ήρθατε ή για να συνεχίσετε το έργο του Νεκροθάφτη ή να τον βοηθήσετε να εκλεγεί για να συνεχίσει το καταστροφικό έργο για το άθλημα του ποδοσφαίρου που μισεί.