Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο αρνείται να γίνει γυρολόγος στο αρρωστημένο Κορινθιακό ποδόσφαιρο υπουργέ Αυγενάκη

 Ένας μικρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής αλλά σκεπτόμενος μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα  


Νικηφόρε 

Αν και μέσα στο σπίτι μου το όνομα σου έχει απαγορευθεί από τον πατέρα μου προσωπικά σε διαβάζω και μου δημιουργούνται ερωτήματα που φωλιάζουν μέσα μου και 


πρέπει να βγουν γιατί νομίζω ότι δεν θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής της καφετέριας Παίζω ποδόσφαιρο και όπως λένε οι ειδικοί είμαι ταλέντο. Και τώρα κατάλαβα γιατί δεν θέλει ο πατέρας μου να σ ακούω. Γιατί θέλει να κάνω μεταγραφή γυρολόγου τίτλο που στην κυριολεξία συχαίνομαι. Σκέπτομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο το οποίο έχω αγαπήσει. Και θέλω να μείνω εδώ στην ομάδα μου που μου δίνει τα έξοδα κίνησης παρά να μεταγραφώ κάπου που θα είναι και το τέρμα μου αφού δεν θα έχω παρά μόνο μια φιλοδοξία Να συνεχίσω τον κατάλογο  των Κορινθίων ποδοσφαιριστών των γυρολόγων Να γιατί σε διαβάζω και διαφωνώ με τον πατέρα  μου.

Νικηφόρε σε ρωτώ τι να κάνω;

Απαντά ο Νικηφόρος αφού πρώτα πρέπει να σας γνωρίσω ότι έφτιαξα  το μήνυμα αφού κρότησα την βάση του  μηνύματος του ποδοσφαιριστή  

Ποτέ γυρολόγος αγαπητό μου παιδί που σημαίνει την καταστροφή σου. Αυτό δεν πρέπει όμως να το πετύχεις πείθοντας τον πατέρα σου. 

Στην Κορινθία  δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και αυτό το έχω γράψει τόσες φορές που δεν έγινα μόνο κουραστικός αλλά και κανένας αρμόδιος να μη απαντά στα ερωτήματα μου Και μέσα σ αυτούς είναι και  ο πατέρας σου που με θεωρεί εχθρό του επειδή δεν θέλω να γίνεις γυρολόγος για να έχει το σπίτι σου τα έξοδα της λαϊκής. προσωρινά γιατί και αυτά θα κοπούν. Και θα γραφτείς και εσύ στο νεκροκατάλογο των ταλέντων (αντίγραφο που διατηρώ ) που θα μπορούσαν να λύσουν τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας. των. 

Για να καταλάβεις φίλε μου και μαζί με σένα και ο πατέρας σου στις 4 Απριλίου δηλαδή  μετά από εννέα ημέρες όπως γράφουν οι εφημερίδες αρχίζει το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Και τον νομό μας εκπροσωπεί ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου. Γνωρίζεις ότι μέχρι τώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές δεν έχει Διοικητικό Συμβούλιο Γιατί αυτό θέλει ο άρχοντας του τόπου ο υβριστής Δημήτρης Μπίτσιος.  

Ξέρεις αγαπητό μου παιδί το Σαββάτο 27 Μαρτίου εκλέγεται σύμβουλος στην Ε Π Ο ο Μιχάλης Τσιχριτζήςχάλης Τσιχριτζής που  τον έχω χαρακτηρίσει εχθρό του ποδοσφαίρου και όχι χωρίς στοιχεία Γίνεται με απάτη πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος όχι για να κατακτήσει τίτλους αλλά για να χαρίζει. Και αυτό το πρωτόγνωρο να γίνεται κατά τρόπο ξεδιάντροπο και να μη νοιάζεται κανένας.  Και το αποκορύφωμα να τον πιάσει το Σ Δ Ο Ε με ένα εικονικό τιμολόγιο της τάξεως των 9.000 ευρώ και που  και μόνο ο Νικηφόρος το ξεσκέπασε. Και αντί να τον απαγορεύσουν να μπαίνει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα αυτός μας διοικεί. 

Αγαπητό μου παιδί κάνε την επανάσταση σου και συνέχισε να αξιοποιείς το ταλέντο σου που θα είμαι δίπλα σου.