Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Γιατρέ φρόντισε να μη χαθείς γιατί εσύ και μόνο εσύ θα είσαι η αιτία/.

 Γιατρέ είσαι ηγέτης αλλά δεν μπορείς την προικισμένη προσωπικότητα σουνα μας την παρουσιάσεις. 


 

Γράφει ο γιατρός Βασιλείου 


Για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων αποδεικνύεται, τουλάχιστον, αναξιόπιστος. Στο Δ/Σ της Τουριστικής την προηγούμενη εβδομάδα υποσχέθηκε να καλέσει γενική Συνέλευση μέσα σε επτά ημέρες προκειμένου να συζητηθούν θέματα που είχαν τεθεί από την αντιπολίτευση, κατά την Γενική Συνέλευση της 15/1/2021 και αναβλήθηκαν, μετά από πρόταση του δημάρχου και με την συναίνεση της αντιπολίτευσης, προκειμένου να συζητηθεί θέμα που ο δήμαρχος είχε εισάγει. Τα θέματα που αναβληθήκαν τα είχε αποδεχθεί  το Δ/Σ της Τουριστικής, με ομόφωνη απόφασή του, προκειμένου να συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση.

Γιατί ο δήμαρχος αποφεύγει επιμελώς να συζητήσει τα θέματα που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση; Γιατί χάνει κάθε ίχνος ντροπής και συνεχίζει την παρελκυστική του πολιτική!!! 

 Δημήτρης Βασιλείου

«Ώρα Για Δράση»

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Γιατρέ πιστεύω ότι είσαι ένας προικισμένος ηγέτης που είμαι βέβαιος ο μόνος που δεν το ξέρεις ή δεν σ αφήνουν να το καταλάβεις είσαι εσύ. Σε γνώρισα σ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και με την πρώτη ματιά κατάλαβα ότι από ποδόσφαιρο έχεις μεσάνυχτα αλλά πως πρέπει να το διοικείς από μένα που γεννήθηκα μέσα στο χωματένιο γήπεδο παίρνεις άριστα. Και στην συνέχεια είχα την τύχη και να σου πάρω μια συνέντευξη για το γήπεδο της Πέραχώρας που ομολογώ με εντυπωσίασες τόσο πολύ που πίστεψα και δυστυχώς πιστεύω ότι μπορείς να προσφέρεις σ αυτόν τον τόπο  Και γράφω την λέξη δυστυχώς γιατί αυτή την κατάσταση δεν την συναντάω μόνο σε σ ενα  Γιατί δεν έχετε τις αντιστάσεις σ αυτά που είπε ο Αντισθένης Καλύτερα να πέσει σε κοράκια παρά σε κόλακες. Και δημόσια σε ρωτώ ενώ ξέρεις ότι σε εκτιμώ όσο κανένας  έχεις πάνω από χρόνο να μου κάνεις  ένα απλό τηλεφώνημα. Εγώ παραμένω ένας πιστός γιατί δεν επηρεάζουμε από τις κοινωνικές συμπεριφορές από τον τι αξίζει ο άνθρωπος.Αν και συμφώνησες με σωστό Λουτρακιώτη   ποδοσφαιρικό παράγοντας και δώσατε τα χέρια να συνεχίστε μαζί δεν τηρήσατε τίποτα απ αυτά που είπατε παρουσία μου που είχα στη συζήτηση αυτή τη θέση παρατηρητή Θλίβουμε που δεν υλοποιήθηκε αυτή η συμφωνία. που θα είχε αποδώσει καρπούς. 

Γιατρέ Δημήτρη Βασιλείου 

Μπορεί να γίνεις ο καλύτερος Δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων  αρκεί να το πιστέψεις εσύ αυτό. Και να πάψεις να δίνει φως στα ετερόφωτα που δεν σε τιμούν .