Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Πρόεδρε Βενετσάνε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο έχει την ανάγκη να διοικηθεί από σωστούς και όχι από επαγγελματίες

Πρόεδρε του Ισθμιακού που η προσφορά σου στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο είναι τεράστια γι αυτό διάβασε αυτά που σου γράφω ... αφού αγαπάς το ποδόσφαιρο και δεν το χρησιμοποιείς 



Πολλές φορές  έχω παρακολουθήσει την αρχαιότερη ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου μετά την ομάδα του Παναθηναϊκού και ομολογώ ότι μου άρεσε και το ποδόσφαιρο που έπαιζε αλλά και οι φίλαθλοι που τον παρακολουθούσαν ήταν σωστοί. 


Τώρα με την μεταφορά του Γηπέδου κάτω στην θάλασσα αρκετοί κάτοικοι των χωριών Ίσθμια Κυρά Βρύση και του Καλαμάκι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον Ισθμιακό αγωνιζόμενο.γιατί χρειάζεται σε ορισμένες ηλικίες μεταφορικό μέσα. 

Σήμερα αν δεν υπήρχε ο πρόεδρος Βενετσάνος ο Ισθμιακός θα είχε διαλυθεί. γιατί κανένας δεν θα μπορούσε να σηκώσει τα έξοδα του. Επίσης γνωρίζουμε .ότι υπάρχει φιλική σχέση  μεταξύ των  δυο προέδρων της Ένωσης ( Τσιχριτζής_και του Ισθμιακού ( Βενετσάνο ) Και αυτό το διαπίστωσα στο τελευταίο αγώνα μεταξύ  Ισθμιακού και Θύελλας Πετρίου  Που ο διαιτητής του αγώνα Ψυχογιός και ο επόπτης έσφαξαν την άλλη φιλική με την μεγάλη Πύλη της Νοταρά 48 ομάδα του Πετρίου που πρόεδρο έχει τον Κεφάλα και αυτός φίλος του Τσιχριτζή  αλλά όχι του δικού σας ύψους. βλέπεις αν χρειαστεί μπορεί ο Λουδοβίκος 14 ακόμα και φιλίες να θυσιάσει. 

Πρόεδρε του Ισθμιακού

Νομίζω ότι πρέπει να δώσετε τέρμα στις φιλίες .και να μαζευτείτε εσείς  που ματώνετε οικονομικά και να βρείτε έναν από  εσάς για να σας διοικήσει. Γιατί θεωρώ απαράδεκτο να σας διοικεί ένας που έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος με απάτη. Που χάρισε ένα πρωτάθλημα στην ομάδα των Θηβών. Και την προνομιούχο δεύτερη θέση στην Ηλιούπολη  Και η Πολιτεία ενώ τον έπιασε με την γίδα στην πλάτη  ( ένα εικονικό τιμολόγιο της τάξεως των 9.000 ευρώ )δεν το κοινοποιεί το γεγονός στα αρμόδια όργανα αλλά αφήνει να γίνει  πρόεδρος της ένωσης και εκεί να οργιάσει με τα σκηνοθετημένα πρωταθλήματα  Και μας παρουσιάστηκε και ένας συνεργάτης του που θα είναι ο διάδοχος του  Ναι ο Γιώργος ο Τριαντάφυλλος είναι ο φέρελπις διάδοχος. Και βγήκε ο υποψήφιος του Διαδόχου καθηγητής  Χρήστος Αναγνωστόπουλος  και δηλώνει σε συνέντευξη του ότι ο Τσιχριτζής  με τον Τριαντάφυλλο είναι το ίδιο πρόσωπο. Που σημαίνει ότι σας δουλεύουν. Αυτό υο δούλεμα να σταματήσεις πρόεδρε Βενετσάνε.