Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Ο Νικηφόρος είναι το αντίπαλο της ενωμένης παράταξη Τσιχριζή -- Τριαντάφυλλου

 Και πάλι ο Νικηφόρος έκλεισε στόματα και  συγγραφείς και δάσκαλοι  απέδειξαν ότι δεν γνωρίζουν ούτε την γλώσσα των μουγκών 

Αν καταφέρεις να ξεγελάσεις κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι χαζός. Απλά σημαίνει ότι δεν είσαι άξιος της εμπιστοσύνης του.

Τσαρλς Μπουκόφσκι, 1920-1994, Αμερικανός συγγραφέας



Πάνε και είκοσι μέρες που το νέο διοικητικό ΑΣΤΕΡΙ  του Ρίνγκο ο δάσκαλος και συγγραφέας Χρήστος Αναγνωστόπουλος σε μια ερώτηση του επαγγελματία δημοσιογράφου Θύμιου Τσαρμπού ( που είμαι βέβαιος ότι του ξέφυγε γιατί και από τότε και αυτός παριστάνει τον μουγκό ) δήλωσε ότι ο Αρχηγός του Γιώργος Τριαντάφυλλος  δεν έχει καμία διαφορά απ τον Μιχάλη Τσιχριτζή  που τώρα που πήρε γαλονάκι από τον Ευρωβουλευτή της Νέας ΔημοκρατίαςΖαγοράκη τον υποστηρίζει για πρόεδρο της Ε Π Ο .   Γι αυτό ξέχασε τον Μαρινάκη  και έχει προβληματίσει πολλές διοικήσεις των σωματείων  που ψήφιζαν Ολυμπιακό Αυτό ενδιαφέρει τους παράγοντες που κατάλαβαν ότι το νούμερο ένα εχθρός του ποδοσφαίρου πάντα τους δούλευε. Ο Νικηφόρος όμως δεν θα αφήσει να κινούνται μέσα στην σιωπή και γι αυτό θα τους ξεσκεπάζει, Καλά Γιάννη Λάμπρου δεν βρήκες μια λέξη να γράψεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.