Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Παράγοντες του Λουτρακίου Πέραχώρας σώστε το ποδόσφαιρο του νομού μας από τους νεκροθάφτες.


Νίκος ΚαζαντζάκηςΕ κακομοίρη άνθρωπε, μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα, κι εσύ να βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία! Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις —το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα ‘ναι πολύ αργά.

Νίκος Καζαντζάκης, 1883-1957, Έλληνας συγγραφέας



Αυτή η φωτογραφία δεν μας παρουσιάζει το έμψυχο υλικό κάποιας ομάδας του κέντρου αλλά μιας επαρχιακής ομάδας  του Α Ο Λουτράκι. Που αν ήταν στην εποχή που το 


Καζίνο και ο Δήμος μοίραζαν τα ευρώ με την σέσουλα και ήταν στη θέση του  Ολυμπιακού πιστεύω ότι σήμερα ο νομός Κορινθίας θα είχε μια ομάδα πρότυπο τουλάχιστον στην δεύτερη εθνική κατηγορία. . Γιατί η παρέα που διοικεί τον Α Ο Λουτράκι είχε οικονομική άνεση θα έκανε θαύματα. Και ποτέ δεν θα έφτανε τα χωράφια. Και εδώ θα ήθελα να επισημάνω τον ρόλο που σήμερα παίζει κάποιος το ποδόσφαιρο του Λουτρακίου και κατ επέκταση της Κορινθίας Το όνομα του Γεώργιος Δέδες   που μιμούμενος τον Στρατάρχη Φως ενώ είδε  ότι όλα είναι διαλυμένα διέταξε επίθεση και όχι μόνο νίκησε αλλά έκανε αρκετούς να τον ζηλέψουν. Και αυτό το κατάλαβα γιατί ήδη αυτοί που έφεραν την ομάδα σ αυτή την θέση τον κουτσομπολεύουν  Και έρχεται ο γιατρός ο Δημήτρης Βασιλείου και ενώ όλοι τον νομίζουν ότι είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο  βγάζει από το στόμα του την Ιστορική φράση," Όποιο χωριό δεν έχει γήπεδο και παίκτες δικού του δεν μπορεί να έχει ομάδα." και ως πρόεδρος της  ποδοσφαιρική ομάδα που  χωριού του της Πέραχώρας την διέλυσε . Και έπραξε θεία γιατί και γήπεδο θα γίνει και η ομάδα και πάλι αγωνίζεται. 
Σας παρουσίασα  τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες του Λουτρακίου που σήμερα διοικούν κατ'α τρόπο υπέροχο τα σωματεία των. Και θα ήθελα να τους ρωτούσα θα άφηναν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο να το διοικεί  ο αποδεδειγμένος εχθρός του που ο Μιχάλης  Τσιχριτζής. Και δέχομαι και τον αντίλογο που με λαχτάρα περιμένω.