Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Καθηγητή Χρήστο Αναγνωστόπουλε :οι επαγγελματίες Κορίνθιοι παράγοντες του ποδοσφαίρου σε χρησιμοποιούν

 

Robert KennedyΗ πρόοδος είναι ωραία λέξη, αλλά αυτό που τη δημιουργεί είναι η αλλαγή και η αλλαγή έχει πολλούς εχθρούς.

Robert Kennedy, 1925-1968, Αμερικανός πολιτικός



Διαβάζω 


Fanis Diakoumopoulos




Καλημερα κύριε Γιώργο επειδή ασχολήθηκες με τον καθηγητή και φιλο μου απο τα παιδικά μου χρόνια θα σου πω οτι ο κύριος Αναγνωστοπολουλος ίσως είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει μόνο να αλλάξει το κορινθιακο ποδόσφαιρο αλλα το ποδόσφαιρο γενικα και την φιλοσοφία του ποδοσφαίρου μπορω να σου πω σε ολο τον πλανήτη οχι μονο στην Ελλάδα γιαυτο λοιπόν εκτός οτι ειναι τιμη μας που είναι γέννημα θρεμα από την πόλη μας είναι και τιμη μας το βιβλίο του να το υιοθετήσει κάποιος για να μπορέσει να αλλάξει ολο το σαθρο αυτό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα λεω αυτα γιατι βλεπω οτι ασχολήθηκες με τον Χρήστο γιατι έδωσε μια συνέντευξη που αν μη τη αλλο λεει οτι οποιος και να βγει πραγματικά αξίζει να κανει το σύγγραμμα του πράξη. Και σε ερωτώ κύριε Γιώργο με αγάπη και σεβασμό στο προσωπο σου γιατι σε ξερω αρκετά χρόνια εσυ εχεις διαβάσει το βιβλίο του Χρήστου. Με αγάπη και με σεβασμό στο πρόσωπο σου λοιπόν σου λεω οτι το παιδι αυτό είναι τιμή που το έχουμε και αν θέλουμε να γυρίσει ο υγιείς παράγοντας ξανα στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να στηρίξουμε οχι τον τριαντάφυλλο η τον τζιχριτζη αυτο δεν με απασχολεί αλλα τετοια νέα παιδιά που θα φέρουν την αλλαγή και θα κάνουν πάλι την Κορινθία μας σεβαστεί στο ποδόσφαιρο

Απαντάει ο Νικηφόρος 

Δεν μπόρεσα να καταλάβω  γιατί ενώ  δεν με ερμηνεύουν  σωστά προσπαθούν να με διορθώσουν. και αυτά δεν με θυμώνουν αλλά με πικραίνουν και δεν υπάρχει χειρότερο για κάποιον να τον αμφισβητείς για κάτι που δεν έκανε. 
Ο παιδικός  σου φίλος και συγγραφέας Φάνη έδωσε μια συνέντευξη ως υποψήφιος του συνδυασμού του Γιώργου Τριαντάφυλλου και απάντησε σε μια ερώτηση  που τίναξε τις εκλογές στον αέρα. Εκεί επάνω πάτησα και έγραψα όλα αυτά για τον φίλο σου.
Και έρχεσαι και ενώ γνωρίζεις ότι με αδικείς και  γράφεις όλα αυτά που είναι αποκυήματα της φαντασίας σου για να υποστηρίξεις τον φίλο σου
Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Χρήστο Αναγνωστόπουλο τον εκλεκτό υποψήφιο του Τριαντάφυλλου: Γνωρίζεις ότι ο Τριαντάφυλλος ήταν πριν από λίγο συνεργάτης του Τσιχριτζή; Και πήρε την απάντηση ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των δυο ανδρών ( Τσιχριτζή--Τριαντάφυλλου ) Και θα αφήσω το βιβλίο μου να το υλοποιήσει ο  νικητής των εκλογών Τσιχριτζής. 

Καθηγητή Χρήστο Αναγνωστόπουλε 

Επειδή κανένας δεν σε πληροφόρησε αναλαμβάνω τον ρόλο αυτόν να τον παίξω εγώ και  να σε πληροφορήσω τι σημαίνει Μιχάλης Τσιχριτζής  Αυτά θα τα καταθέσω και στο δικαστήριο  στη μήνυση που μου έχει κάνει ο πρόεδρος της Ένωσης που είναι το ίδιο πρόσωπο με τον αρχηγό σου ως προς το ποδόσφαιρο όπως εσύ απάντησες στο Δημοσιογράφο. 
Ο Μιχάλης Τσιχριτζής όχι μόνο δεν γνωρίζει τίποτα από ποδόσφαιρο αλλά το μισεί λόγω σωματικής διάπλασης  δεν μπόρεσε να το γλεντήσει.  Και έγινε πρόεδρος το 2004 του Π Α Σ Κόρινθος ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 
Γιατί κέρδισε τις εκλογές παρουσιάζοντας ένα επενδυτή που δεν είχε μονόλεπτο Και το τραγικό εδώ είναι που γνώριζε ο επενδυτής ήταν ανύπαρκτος και τον έφερε για να κερδίσει τις εκλογές Και εδώ ο επενδυτής κατέθεσε μια επιταγή 220.000 ευρώ που δεν ακάλυπτη αλλά και άγνωστης τράπεζας Αυτό λέγεται ΑΠΑΤΗ
Την ποδοσφαιρική περίοδο 2005--2006 χάρισε το πρωτάθλημα στην ομάδα των Θηβών κάνοντας πράξεις και παραλείψεις πρωτόγνωρες γι το ποδόσφαιρο. 
Την ποδοσφαιρική περίοδο 2007-2008 και ενώ θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα έκανε τα πάντα για να  κατακτήσει την δεύτερη θέση η ομάδα της Ηλιούπολης Και ποτέ δεν έδωσε απαντήσεις γι αυτά τα χαρίσματα που δεν συνηθίζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
Και το 2009 το Σ Δ Ο Ε έπιασε με την γίδα στην πλάτη του Τσιχριτή ( ένα εικονικό τιμολόγιο των 9.000 ευρώ. ) και που το κράτησε η Πολιτεία μυστικό το όλο θέμα. Στην απολογία του ο Τσιχριτζής είπε τόσα ψέματα που θα ζήλευε και ο Μινχάουζεν Και αυτός με αυτή την ιστορία έγινε πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας. 
Με αποτέλεσμα από το 2009 που έχει εκλεγεί να ορίζει αυτός τους πρωταθλητές και να εκλέγετε βάζοντας Δούρειους Ίππους στα αντίπαλα ψηφοδέλτια. Κατάργησε την πειθαρχική επιτροπή Την Επιτροπή Διαιτησίας Και δεν έχει διαφάνεια στην διαχείριση των οικονομικών. Βέβαια όλα αυτά τα έχω γράψει πολλές φορές και ο παντοδύναμος Τσιχρητζής δεν καταδέχεται ούτε καν να απαντήσει. 

 Χρήστο Αναψνωστόπουλε 
Αν αυτά που γράφω υπηρετούν την αλήθεια  (που την υπηρετούν)  θα εμπιστευόσαστε το βιβλίο σας να το υλοποιήσει ο εχθρός του ποδοσφαίρου το βιβλίο σας ;