Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Να γιατί για το τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ντρέπονται μόνο οι μαϊμούδες

Αυτή ντρέπεται ο Ανδρέας Ντούλης δεν δίνει σημασία 

Αποτέλεσμα εικόνας για Μια μαϊμου

ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-- ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ 
Διαιτητής :ΚΕΚΕΡΗΣ
Επόπτες: ΣΑΝΟΣ ΚΑΛΑΡΑΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας ΚΑΛΠΑΚΙΔΗ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 



Η ομάδα του Κιάτου ο ιστορικός Πέλοπας παίζει τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος και με ισοπαλία χάνει το τίτλο. Και από την άλλη αντίπαλος να είναι η κάτοχος του Κυπέλλου Κορινθίας Ηρακλής  Ξυλοκάστρου. 
Η φίλαθλος κοινή γνώμη αγωνιά για το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα και οι φίλαθλοι περιμένουμε ότι θα σπάσουν ταμεία 
Και ο αδέκαστος αρχιδιαιτητής  έβαλε τον καλύτερο διαιτητή και τους επόπτες για να διευθύνουν τον αγώνα αυτόν
Όλα θα τα έγραφε ένας δημοσιογράφος αν παρακολουθούσε ένα σωστό πρωτάθλημα και όχι ένα εικονικό όπως είναι  και ο πρόεδρος της ένωσης.
Και όλα αυτά με βοηθάει ο αδέκαστος αρχιδιαιτητής που όρισε διαιτητή τον Κέκερη όχι από τα πρώτα ονόματα των διαιτητών και δυο επόπτες Σάνος και Καλαράς που δεν είναι δαφνοστεφείς   όπως ορισμένοι που διαμορφώνουν αποτελέσματα όπως ο αχτύπητος Μπετζόγλου που δεν δίνει πέναλτι αλλά αποβάλει παίκτη της Κορίνθου 06   Και το ακυρωθέν τέρμα στο Περιστέρι. που κινδυνεύουν όλοι οι Κορίνθιοι στην περιοχή αυτή. 
" Τον αγώνα τον καλόν ηγώνισμαι το δρόμον τετέλεκα την πίστιν τετήρηκα . Λοιπόν απόκειται μοι ο της δικαιοσύνης στέφανος "
Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Απόστολο Παύλο και εγώ με την σειρά μου τα χαρίζω στον αδέκαστο του συστήματος  Ανδρέα Ντούλη που έχει σχέση και με την εκκλησία