Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Έτσι διοικεί η οδός Νοταρά 48 και γι αυτό την ψηφίζουν τα σωματεία

Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της 23.1.19 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις

Λαμβάνοντας  υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΜΠΕΚΙΑΡΗ Δ στο Φ/Α    ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΣΟΦΙΚΟ ‘05   της 13.1.2019, την μεταμέλεια του σωματείου Σοφικό ’05 και το γεγονός ότι το Σωματείο δεν έχει
προκαλέσει στο παρελθόν περιστατικά που χρήζουν τιμωρίας,  κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του Σωματείου ΣΟΦΙΚΟ ‘05 και επιβάλλει
1. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του Σωματείου ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ με τέρματα 3-0 (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ δ του ΚΑΠ σε συνδυασμό με το άρθρο 13 παρ. 2 β του Π.Κ.)
2.- Αφαιρούνται τρεις βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου από το Σωματείο ΣΟΦΙΚΟ ’05 (άρθρο 15 παρ. 6 εδ. δ΄ ΠΚ σε συνδυασμό με το άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ γ του ΚΑΠ)
3.- Επιβάλλει στο Σωματείο ΣΟΦΙΚΟ ’05 χρηματική ποινή πενήντα (50) ευρώ για την αποβολή περισσοτέρων των τριών (3) ποδοσφαιριστών (άρθρο 16 παρ. 2 ΠΚ)
4.- Ποινή στέρησης διεξαγωγής αγώνων στην έδρα του Σωματείου ΣΟΦΙΚΟ ’05 για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες ήτοι στους αγώνες ΣΟΦΙΚΟ ’05-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ της 10.2.19 και ΣΟΦΙΚΟ ’05 –ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ της 17.2.2019 που το Σωματείο σας στερείται του δικαιώματος να αγωνιστεί στην έδρα του  και θα αγωνισθεί σε γήπεδο που θα ορισθεί από την επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κορινθίας (άρθρο 15 παρ.6γ του Π.Κ.)
5.- Χρηματική Ποινή Πεντακοσίων (500) ευρώ (άρθρο 15 παρ. 6α ΠΚ)


Το σύνολο της χρηματικής ποινής για το Σωματείο ΣΟΦΙΚΟ ‘05 σωρευτικά ανέρχεται σε 525 ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του ΠΚ) και πρέπει να πληρωθεί στο Ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας έως την 23.2.19 (άρθρο 33 παρ. 2 του Π.Κ.)

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Από που κ. Πρόεδρε της επιτροπής που είναι και νομικός θα θέλαμε να μας έλεγε που κατάλαβε την μεταμέλεια της ομάδας του Σοφικού 05.
Επίσης παλαιά επί ημερών του αείμνηστου Σπύρου Νίκα είχαν την κακή συνήθεια να αναφέρουν  αυτά που έγραφε ο διαιτητής και επάνω σ αυτά έπεφτε και η ποινή Βέβαια εσείς μόνο τις ποινές των σωματείων δεν ανακοινώνατε Και αν αυτά που υποστηρίζω δεν υπηρετούν την αλήθεια νομικός είσαστε και ξέρετε τα δικαιώματα σας. Έχω γράψει πολλές φορές γιατί μόνο τις ποινές των παικτών δημοσιεύετε και απάντηση δεν πήρα.
Βέβαια επάνω σ όλα αυτά κάνει το παιχνίδι της η οδός Νοταρά και με εσάς όργανο ( αφού δεν δημοσιεύετε τις ποινές την σωματείων ) κάνει τις δημόσιες ( εκλογικές ) σχέσεις. Η μεταμέλεια που γράψατε σας εξέθεσε ανεπανόρθωτα  Γιατί δεν γράφετε από την αρχή το σωματείο Σοφικό 05 είναι δικός μας και δικαιολογούνται ότι και να γράψουμε