Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Έτσι κατακτώνται τα πρωταθλήματα στην Κορινθία Ντροπή!!!


Το 2012  ο Πέλοπας Κιάτου πρωταθλητής  

που ο κ. Γενικός της ένωσης το έκλεψε από τον Π Α Σ Κλένια. Και γι αυτό ο προπονητής του Πέλοπα του χάρισε το πρωτάθλημα από ευγνωμοσύνη 


 
Η τρομοκρατία των Κορινθίων διαιτητών στο μεγαλείο της 

Σβήνει τον Βασίλη Αστερή που τόλμησε να αποβάλει παίκτη του Πέλοπα στην πρώτη αγωνιστική     


Η ιστορική έκθεση του παρατηρητή Λουκά Βλάχου ( γνωστός γλωσσολόγος ) που την εποχή αυτή ήταν και αθλητικός δικαστής. και χωρίς να το καταλάβει στην έκθεση του περιγράφει με λεπτομέρειες πως έστησαν τους Κλενιάτες. 

Η Έκθεσης σταθμός 
Στις 13+40 και ενώ ειμουν στην πύλη του γηπέδου περιμένωντας την αποστολή της ομάδος ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ Φτάνοντας τοπούλμαν με την αποστολή και σταματόντας για να μπί Στο γήπεδο σταμάτησαν πέντε μηχανές με 10 άτομα φορόντας κράνη που δεν έβλεπες τα πρωσοπά τους και κατεβένοντας από το πούλμαν ο προπονητής της ομάδος Οικονόμου Γ. ένας από αυτούς τον εκτύπισε στο κεφάλι μόλις έγινε το συμβάν αυτό έτρεξε ο πρόεδρος του πέλοπα ΚΩςΠαπαβασιλείου μαζί με τον ΚΩ Βράκα Π. χωρίς να καταφέρουν να ηρεμήσουν τα πράγματα συνέχεια τα άτομα αυτά έριξαν μια πέτρα στο Πούλμαν κτυπόντας στο κεφάλι τον Γυμναστή της ομάδος ΠΑς Κλένια ΣΚΟΥΠΑ Π. στο κεφάλι.μεταφέροντας τον ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ κατόπιν έριξαν και άλλη πέτρα στο Πούλμαν σπάζοντας το ΜΠΑΜΠΡΗΖ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ έγιναν κατά κατά την άφιξη της ομάδος ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ ΕΞΩ από το γήπεδο . ΜΕΤΑ Στο 87΄λεπτο του αγώνος φίλαθλοι του ΠΕΛΟΠΑ ΕΞωαπό την περίφραξη κτυπούσαν και έσπασαν τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδος με αποτέλεσμα να διακόψουμε το παιχνίδη για 20 ΄Λ Κατόπιν εκενόσαμε από τους φιλάθλους το γήπεδο και το παιχνίδη έληξε ομαλά. Κατά την διάρκεια του αγώνα έπεσαν εντός του περιβάλαντα χώρου τρείς κροτίδες από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδος  Την ώρα των επισοδείων κάλεσα την αστινομία που ήρθε εκεί και μπήκε η αποστολή στο ΓΗΠΕδο ομαλα.

Η μεγάλη πρόταση που βγήκε από τον Γενικό της ένωσης που εκπροσωπεί όλα τα σωματεία. " Μη φύγετε θα μηδενιστείτε" Ήταν καλά σχεδιασμένα όλα. Ο επειδής είναι αχτύπητος 

Τι λέει για όλα αυτά η κουλτούρα της οδού Νοταρά 48 Νίκος Ραχανιώτης 

Και το 2017 πήρε το πρωτάθλημα ο Πέλοπας  που αποτελεί προσβολή για όλους αυτούς που παρακολουθούν αγώνες για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.