Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Μιχάλη Τσιχριτζή παραθέτω στοιχεία και που είναι αδιάψευστα




Το θράσος είναι χρήσιμο σ’ αυτούς που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Πισιμίσης
Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης ΦλεβάρηςΑποτέλεσμα εικόνας για Παναγιώτης Λαμπρινός

Εκλογές της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας  το 2013

Από την μια έχουμε την Αναγέννηση με αρχηγό τον Τσιχριτζή  Και από την άλλη η Νέα Πορεία με τυπικό αρχηγό τον Λαμπρινό αλλά ουσιαστικό τον Πισιμίση. Που του ζητάει ο περιφερειάρχης Ταρούλης  να φύγει από το ψηφοδέλτιο και αυτός μένει και δίνεκ.Με αποτέλεσμα να σαρώσει η ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού ένα πρωτάθλημα Δεύτερης Κατηγορίας. Θυμάμαι ο πρόεδρος των διαιτητών Χρήστος Βλαχοπάνος  γνωστό εξαπτέρυγο της Νοταρά 48 να ακυρώσει μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά δυο κανονικά τέρματα που πέτυχε η Κόρινθος 06 από την θέση του επόπτη .Και κατακτά δυο πρωταθλήματα της πρώτης κατηγορίας 2015 και 2016 ο αντίπαλος του Λουδοβίκου 14.
Στον αγώνα του πρωταθλήματος του 2015- 2016 ο διαιτητής του αγώνα Ζευγολατιό--Κόρινθος 06 έδωσε μέχρι το 31 λεπτό έξι (6 ) κάρτες.


που είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Και μέχρι το τέλος έγιναν εννέα Και οι πρώτες έξι 
( 6 ) έχουν δοθεί σ ονόματα που μετρούσαν 
Και την ίδια περίοδο να κατακτήσει και τα κύπελλα της Κορινθίας. Και ένας τελικός έγινε στο γήπεδο του συνοικισμού χωρίς να υπάρχει ηλεκτρικό.με αποτέλεσμα να γελοιοποιηθούν κατά την απονομή η ένωσης Και ορίστηκε το γήπεδο αυτό επειδή ο αγωνιστικός δεν ήταν καλός και υπήρχαν διαμαρτυρίες από πλευράς Α Ο Λουτρακίου που ήταν η αντίπαλος ομάδα. 
 Όχι δεν είπε ο κυρ Μιχάλης εκεί θα μου κλ@σ@τε τα αρχ@δ@α αλλά σ άλλη απονομή. Αλήθεια ποιος θα μπορέσει να υλοποιήσει την επιθυμία αυτή του προέδρου; Όσο και να έψαξα δεν βρήκα 
Με μια ομάδα που το πρώτο χρόνο δεν μπόρεσε στους προκριματικούς   να προκριθεί . Και είχε και την θρασύτητα να δηλώσει ότι ο κυρ Μιχάλης  ότι το ποδόσφαιρο νίκησε την πολιτική. 
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τα γράφω αυτά και πιστεύω ούτε και η τελευταία που η πολιτική νίκησε το ποδόσφαιρο Και όλα τα επίλεκτα στελέχη της Νέας Πορείας σημερινοί σύμβουλοι της ένωσης.Ο δε Νίκος Μαργέτης συνεργάστηκε αμέσως μετά τις εκλογές  του 2013 ενώ ο Φλεβάρης μετά τις εκλογές του 2017.
 Και μετά  με μήνυσε ο Λουδοβίκος 14 που τον χαρακτήρισα  ληστή των τίτλων   

































Το 2015 και 2016
ο Α Ο Ζευγολατιού