Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Η τρίτη και η δεύτερη κατηγορία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που διαλύονται κατά την πορεία του πρωταθλήματος

    Δει δε χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν έστι 

γενέσθαι των δεόντων - 
                                                      Δημοσθένους 

                                             
                                           Αποτέλεσμα εικόνας για Ευρώ
Θυμάμαι  τι έγραφε ο γιατρός Στάθης Γκουρβέλος στο πρόγραμμα του  που τα 38 σωματεία της ένωσης επί συνόλου 57 που ψήφισαν το αποδοκίμασαν.

Γιατί κορμός αυτού του προγράμματος είναι ένας Πως θα γίνει τα σωματεία να μη πληρώνουν τόσα πολλά. 
Και ερχόμαστε στα έξοδα της διαιτησίας που είναι δυσβάσταχτα  και πολλά σωματεία στην κυριολεξία δεν μπορούν να ανταποκριθούν σ αυτή την υποχρέωση.των. Γιατί σε κάθε αγώνα ένα σωματείο με μηδενικά έσοδα όπως είναι αυτά της τρίτης κατηγορίας που τα 110 ευρώ ή σε δραχμές 37.400.Και δεν είναι και τα μοναδικά. Γιατί έχουμε σε κάθε αγώνα  έξοδα Έχουμε τις μετακινήσεις των παικτών ΄που όσο αστείο και να παρουσιάζεται είναι και αυτό ένα έξοδο Και ένα νερό είναι και αυτό ένα έξοδο  όταν το ταμείο είναι σε μηδενική βάση και το ένα ευρώ μετρά.  
Και η εικόνα αυτή ισχύει και για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας αλλά εδώ τα πράγματα κάπως διαφέρουν για μερικά όμως σωματεία έχουν ένα έσοδο και από τα εισιτήρια. Και η διαιτησία εδώ είναι 130 ευρώ ή σε δραχμές 44.200 αλλά και τα έξοδα  περισσότερα γιατί ορισμένοι πρόεδροι κάνουν και μεταγραφές αφού φιλοδοξούν να ανεβάσουν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. 
Και έτσι μένουν από ρευστό και διαλύονται Πρόσφατα παραδείγματα η οικογενειακή ομάδα του Απόλλωνα Κυρά Βρύσης και το Σπαθοβούνιο Και εδώ είναι και το δούλεμα Συνεχίζουν στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορία για να μη παρουσιάζει η ένωσης εικόνα διάλυσης. Βέβαια υπάρχουν κάτι ποσά γενικά και αόριστα στο οικονομικό απολογισμό που η οδός Νοταρά 48 δεν μας εξηγεί ποια σωματεία έχον πάρει τα δάνεια και τα βοηθήματα και τα έξοδα για τους ποδοσφαιριστές που είναι τραυματισμένοι. Κάποτε θα υποχρεωθεί να τα ανακοινώσει και θα γελάσει κάθε πικραμένος.                                               Συνεχίζουμε  με το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.