Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Χάρη Μαρίνη :προδοσία σημαίνει το να αθετήσει κάποιος την εμπιστοσύνη που του δείξαμε. Αυτό ταιριάζει στο κόμμα σου και στον αρχηγό σου.;

Θάρσει. Λέγων τ' αληθές ου σφαλεί ποτε.
Έχε θάρρος· όταν λες την αλήθεια, δεν θα κάνεις ποτέ λάθος.
Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Haris Marinis, κάθεται και εσωτερικός χώροςΤον Ιούνιο του 2018 στελέχη της ΝΔ Κορινθίας αποκάλεσαν τους 1) Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο 2) εμένα προσωπικά και 3) όλους τους Ανεξάρτητους Έλληνες
προδότες για τον λόγο ότι δεν ψήφισαν την πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης από την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σήμερα που τό θέμα έφτασε στο σημείο ψηφοφορίας για την εκχώρηση του ο ονόματος Μακεδονίας και παραγωγών αυτού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Τηρώντας τίς θέσεις και τις κόκκινες γραμμές μας φύγαμε από την Κυβέρνηση. Εδώ εγώ προκαλώ όλους αυτούς να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη , και να πουν επίσης δημόσια τι θα κάνουν για να μην εκχωρηθεί το όνομα.
.
Απαντάει ο Νικηφόρος 

Πρώην σύντροφε Χάρη ,Μαρίνη διαπιστώνω μια θρασύτητα στα γραφόμενα σου και είσαι μεγάλος άνθρωπος και δεν έχεις καμία δικαιολογία. Οι τέσσερις βουλευτές σας ( Παπαχριστόπουλος - Ζουράρης --Κουρά -Κόκαλης ) θα ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών Δεν θα τους διαγράψετε ή επειδή θα μείνετε τρις και ο κούκος και η ομάδα σας θα γίνει υπόλοιπα των εκπτώσεων Και το σπουδαίο δεν θα είσαστε κοινοβουλευτική ομάδα.
Επομένως η συμφωνία πέρασε από ψήφους των ΑΝΕΛ
Αυτοί λοιπόν οι βουλευτές σας σε που διαφέρουν από τους συναδέλφους σας του ΣΥΡΙΖΑ
Και μ αυτή την την μαγική εικόνα βαφτίζετε πατριώτες αυτούς και την αφεντιά σου που τους υποστηρίζεις Αλήθεια τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.
Και ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα Ο αρχηγός σου ζήτησε από τον φίλος του Αλέξη να διώξει όλους αυτούς του ΑΝΕΛ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Και ο φίλος του το μετέτρεψε σ όσους μου το ζητήσουν.
Αυτό δεν το σχολιάζετε. Εγώ νομίζω με τις καρέκλες εκμαυλίζει ο μέχρι προ λίγο ωρών αδελφός Αλέξης συνειδήσεις. Γιατί γνωρίζουν όλοι αυτοί μένοντας στους ΑΝΕΛ δεν βγαίνουν φαροφύλακες στα Αντικύθηρα
Αλλά για τις καρέκλες κάνει τον καλύτερο σχολιασμό ο μεγάλος σκηνοθέτης μας Ανδρέας Βουτσινάς " Οι καρέκλες δημιουργούν αιμορροΐδες στο μυαλό."