Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Το παραγάδι του Νικηφόρου.



Λόγω της διακοπής του INTERNET μου δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τίποτα από αυτά που λάμβαναν χώρα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο Αλλά και να τα μάθαινα που θα τα έγραφα. Γι αυτό και εγώ έκανα αίτηση και ζητώ από την ιδιωτική εταιρεία να μάθω το μέγεθος της βλάβης που ήθελε τόσες μέρες για να διορθωθεί.Βέβαια αφεντικά είναι και ότι θέλουν μπορούν να απαντήσουν Αυτό προσωπικά δεν μ αφορά γιατί θα βρω τον τρόπο να έρχομαι σε επικοινωνία με αυτούς που θέλουν να ενημερώνονται από μένα Και αυτό το θεωρώ υποχρέωση μου. 

Μετά από το Μπεκιάρη και ο Βλαντής είχε σειρά. Και τον είχα παρακολουθήσει σ ένα αγώνα και ενώ τα σφυρίγματα του ήταν σωστά το ύφος του προκαλούσε Και θυμάμαι ότι είχα γράψει ότι να μη νομίζει ο κ. Διαιτητής ότι η Κορινθία είναι προτεκτοράτο του Κέντρου.Πρέπει να γράψω εδώ ότι καταδικάζω αυτά που έγιναν σε βάρος του και να συμπληρώσω ότι είναι καλός διαιτητής

Πληροφορήθηκα ότι στον αγώνα Βελλερέφων - ΑΠΕΣΑΣ έγινε ένσταση πλαστοπροσωπίας αφού ο ΑΠΕΣΑΣ είχε πολλούς πλαστούς παίκτες. Επίσης δεν δεν έγινε ο αγώνας Αετός Αγγελοκάστρου  με τον Απόλλωνα κυρά Βρύσης . Αυτά όλα παρουσιάζουν μια διάλυση και είναι φυσιολογικό γιατί ο Λουδοβίκος 14 μόνο για να καταστρέφει εςίναι και όχι για δημιουργία.