Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Νίκο Ταγαρά: προσωπικά σε θέλω ψηλά γιατί το αξίζεις. Πρόσεξε τον χώρο του ποδοσφαίρου είναι χειρότερος της πολιτικής

    Η     γνώση είναι δύναμη.
Φραγκίσκος Βάκων, 1561-1626, Άγγλος φιλόσοφος                                  

                                        Αποτέλεσμα εικόνας για Ταγαρας
Σας είδα κάπου να απευθύνεται ένα χαιρετισμό και επειδή σας θεωρώ σοβαρό άνθρωπο που από αυτή την κατηγορία πάσχουμε είμαι υποχρεωμένος να σας γνωρίσω τα παρακάτω:

Σας κάλεσε στο βήμα ο Δημήτρης Λέκκας που ακούγετε ότι είναι ο γενικός γραμματέας του Π Α Σ Κόρινθος χωρίς να γνωρίζουμε τις διαδικασίες της εκλογής του. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος αφού θέλει να μετατρέψει τους φίλους του Π Α Σ σε όχλο και να τον κάνει κουμάντο ο Π Α Σ που από Κόρινθος να ονομαστεί σε οχλοκράτη λέξη ανύπαρκτη που ίσως να ψάρεψε μια και είναι και ερασιτέχνης ψαράς. 
Και υπάρχει και ένας άλλος που δεν γνωρίζω το όνομα του γιατί μου συστήθηκε ότι ονομάζεται ο κ. Γ@Μ@Ω και από τότε αν και προπονητής το παίζει πρόεδρος και οδηγεί την ομάδα σε πλήρη ανυποληψία Αφού ποδοσφαιριστής της ομάδας ο Βαζέχας βγήκε και τον κατήγγειλε ότι τους έχει απλήρωτους και ότι τους υποχρέωνε τον χειμώνα να κάνουν μπάνιο με παγωμένο νερό. Και ήθελε να το παίξει άξιος του ονόματος που μου συστήθηκε και απείλησε με μηνύσεις. Με μια μικρή διαφορά Ξέχασε να επισκεφτεί την πόρτα του εισαγγελέα. 
Για πιο πρωτάθλημα αναφέρεστε κ. Υπουργέ που αν δεν ήταν ο Μιχάλης Τσιχριτζής να ληστέψει με τις σκηνοθεσίες -- παγίδες που έστησε τον τίτλο του πρωταθλητή από την Κόρινθο 06 καμία σχέση δεν θα μπορούσε να έχει με αυτούς τίτλους Και μόλις πάτησε στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας αγωνίζεται να φύγει από τις τελευταίες θέσεις 
Τώρα θα μου πείτε πάλι μαζί με μένα ήταν συνάδελφοι μου Και εκεί θα σας απαντήσω Όλοι αυτοί είναι μαζί με τον κ. Γ@Μ@Ω γιατί βρίζει τον Πνευματικό 
Επίπεδο δαπέδου.