Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Είμαι με την αλήθεια, άσχετα ποιος τη λέει. Είμαι με τη δικαιοσύνη άσχετα για ποιον είναι υπέρ -ή κατά. Malcolm X, 1925-1965, Αμερικανός ακτιβιστής

ΓκέμπελςΗ πίστη κινεί βουνά, αλλά μόνο η γνώση τα κινεί στη σωστή θέση.













Άρχισα να πιστεύω ότι κάτι πάει να γίνει στο χώρο του ποδοσφαίρου στο νομό μας στην διαιτησία μέχρι που ήρθε ο αγώνας Κόρινθος 06--Τενεάτης και το πιστεύω μου πήγε περίπατο. 

Γήπεδο που έγινε ο αγώνας ήταν το δημοτικό στάδιο του Δήμου Κορινθίων που είναι  ένα από τα καλύτερα του νομού μας που σημαίνει άνετος αγωνιστικός χώρος που ο άρχοντας αποδίδει δικαιοσύνη  είναι κανονικός και επομένως δεν μπορεί να έχει καμία δικαιολογία για τα λάθη του. 
Και εδώ θέλω να δώσω μια απάντηση σ όλους αυτούς που μου είπαν τηλεφωνικά και πρόσωπο με πρόσωπο ότι δεν πήρα θέση σ αυτή την πρωτοφανή απόφαση ενός πολύπειρο  και αξιολογημένου διαιτητή όπως είναι ο Παναγιώτης Κακριδής που δεν μας έχει δώσει το δικαίωμα να συνδυάσουμε το όνομα του μ ένα σφαγιασμό μιας ομάδας. 
Γκάφα σημαίνει λάθος πράξη ή λόγος που 

προέρχεται από απερισκεψία και εκθέτει είτε αυτόν 

που την έκανε είτε κάποιο φιλικό άτομο

Τι σημαίνει δόλος  στο Δίκαιο  η πρόθεση εκτέλεσης αδίκου πράξης.

Βρισκόμαστε στο 94 λεπτό και ο διαιτητής κρατάει καθυστερήσεις και η φάσης πραγματοποιείται στην εστία της Κορίνθου 06 και οι  είκοσι δυο ( 22 ) παίκτες αφού και ο τερματοφύλακας του Τενεάτη βρίσκεται εκεί. 
Μετά από απόκρουση αμυντικού παίκτη της Κορίνθου κάτοχος γίνεται συμπαίκτης του που  βαδίζει μόνος του στην εστία του Τενεάτη που δεν υπάρχει ούτε τερματοφύλακας. Και ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του αγώνα. 
Αν το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο το σφύριγμα αυτό θα είχαμε πρόθεση εκτέλεσης άδικης πράξης. Με το σφύριγμα αυτό του διαιτητή δεν έχουμε δόλο ( αλλοίωση αποτελέσματος ) φού νικήτρια ομάδα παραμένει η Κόρινθος 06'
Προσέχω τι γράφω γιατί δεν θέλω να αδικήσω κανέναν αν επί καθημερινής βάσεως όλοι με τσαλαπατούν 
Πάντα στη ζωή μου τηρώ τα λόγια του Χριστού μας που δίδαξε την αγάπη και την δικαιοσύνη έννοιες τις οποίες έχει ευλογήσει.
Να γιατί επαναστατώ όταν  ο Μιχάλης Τσιχριτζής έχει μετατρέψει τα γραφεία της οδού Νοταρά 48  σε παραμάγαζα του.
Αλλά τις διαφορές μας θα τις λύσουμε στις αίθουσες του δικαστηρίου. Που όμωςσ τώρα δεν θα έχει τον Παναγιώτη Λαμπρινό που με δήλωση του χαρακτήρισε τον παράνομο ευρισκόμενο στην αίθουσα του εργατικού κέντρου ( εργασίες γενικής συνέλευσης της ένωσης ) τον μηνυτή υπαρχιφύλακα  Θανάση  Ιατρού ήρωα που έσωσε την πρόεδρο της εφορευτικής ( που συμπτωματικά ήταν πρωτοδίκης ) από λιντσάρισμα .Που θα το πραγματοποιούσαν τον νόμο του Λίντς ο ίδιος ( Παναγιώτης Λαμπρινός που θέλει να διοικήσει τον Δήμο Κορινθίων ) η αξιότιμος οικογένεια του Άγγελου Μαργέτη και ο βιομήχανος --πολιτικός -- παράγων του ποδοσφαίρου  Πισιμίσης ( που επί ημερών Τσιχριτζή σάρωσε όλους τους τίτλους ) γιατί μόνο αυτοί εθίγοντο ( αν εθίγοντο και δεν το επιδίωξαν ) από τα ακυρωθέντα ψηφοδέλτια της κ. Πρωτοδίκου. 
Εγώ κοιμάμαι ήρεμα τα βράδια γιατί κανέναν δεν αδίκησα. Ρωτώ όλους αυτούς που με καταδίκασαν σε οκτώ μήνες  φυλάκιση και καρπούνται  τα αγαθά της εξουσίας μπορούν να με κοιτάξουν στα μάτια.