Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Μιχάλη Τσιχριτζή αυτή δεν είναι ληστεία τίτλου. Αλλά γελοιοποίηση του φορέα που είσαστε πρόεδρος.

Πρωταθλητής ο Οχλοκράτης  που εδώ πήρε Όσκαρ Σκηνοθεσίας--Παγίδας  ο πρόεδρος της ένωσης γιατί τέτοιο μηδενισμό μόνο ένας πανάξιος θα μπορούσε να στήσει Και ο Μιχάλης σ αυτά είναι α χ τ ή π η τ ο ς  

Ποδοσφαιρική περίοδος 2017--2018 και πρωταθλητής βγαίνει  ο ΠΑ Σ Κόρινθος που ο γενικός γραμματέας του τον βάφτισε Οχλοκράτη.

Αυτά που έκανε ο Μιχάλης Τσιχριτζής για να βγάλει τον Οχλοκράτη πρωταθλητή δεν υπάρχει προηγούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο. Και ένας λόγος που τον χαρακτήρισε Λήσταρχο τίτλων ήταν αυτά που έκανε στον αγώνα 

Κόρινθος 06 --Π Α Σ Οχλοκράτης 

Αυτός ο αγώνας θα μείνει αιώνιο στίγμα στην ιστορία όχι του Κορινθιακού αλλά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ήταν μια παγίδα  που έστησε ο πρόεδρος της ένωσης εις βάρος της Κορίνθου 06  ενώ όταν τα σωματεία τον ψήφισαν του έδωσαν την εντολή να είναι πρόεδρος όλων των Σωματείων 


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Α.Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 

Άρθρο 29 Ραδιοτηλεοπτικά – Μ.Μ.Ε. 

Κανόνες που ισχύουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα 1. α) Οι συμβάσεις παραχώρησης ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων και οι χορηγικές συμβάσεις με ραδιοτηλεοπτικό πάροχο που συνάπτονται από ομάδες για τους αγώνες τους, κατατίθενται στην διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων, εντός επτά (7) ημερών από την υπογραφή τους, για έγκριση. Μετά την έγκριση τους από τη διοργανώτρια, εάν και εφόσον διαπιστωθεί η συμφωνία τους με τα καταστατικά της διοργανώτριας, της Ε.Π.Ο. και των FIFA και UEFA, αποστέλλονται, εντός τριών (3) ημερών, στην Ε.Π.Ο. για επικύρωση.

Αν ένας αγώνας, ο οποίος ανήκει στην περίπτωση της παραγράφου 2 του παρόντος άρθρου, μεταδοθεί χωρίς άδεια, η γηπεδούχος ομάδα τιμωρείται με κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντιπάλου και χρηματική ποινή έως δύο (2) χιλιάδες (2.000) ευρώ. Η είσοδος των ραδιοτηλεοπτικών συνεργείων στα γήπεδα επιτρέπεται για απευθείας μετάδοση αγώνα, μετά από σχετική έγγραφη άδεια της διοργανώτριας, μόνο σε αγώνες για την μετάδοση των οποίων έχει εγκριθεί σχετική σύμβαση. 


Δεν επιτρέπεται στις Ενώσεις η άρνηση εκχώρησης ραδιοτηλεοπτικής άδειας για απευθείας μετάδοση αγώνα άνευ τεκμηριωμένου λόγου. Στην περίπτωση ύπαρξης λόγου αρνήσεως, το αίτημα καθώς και ο λόγος που προτείνεται η απόρριψή του, υποχρεωτικά θα αποστέλλεται εγγράφως στην ΕΠΟ, η Ε.Ε. της οποίας θα αποφαίνεται άμεσα επ΄ αυτού.


Αυτά αναφέρει ο Κ Α Π και τα οποία δεν γνώριζε η Διοίκηση της Κορίνθου 06 ούτε  γιατί είναι ερασιτέχνες παράγοντες και και το κανάλι Σούπερ η περίπτωσης της μετάδοσης του αγώνα ήταν για πρώτη και μοναδική γιατί κανένας δεν κάνει τόσα έξοδα για  κάτι που διαφήμιζε το ποδόσφαιρο με μηδενικά έσοδα 
Το καθήκον της ένωσης ήταν ένα. Να πουν στο κανάλι την ώρα που πήγε να στήσει τις κάμερες στα διάφορα σημεία του γηπέδου να ζητήσει την άδεια.Και μόλις διαπίστωνε την ανυπαρξία αυτής να απαγορεύσει ο παρατηρητής τάξεως   ότι επειδή δεν έχετε άδεια απαγορεύεται να μπείτε στο γήπεδο.  Και αυτό είναι μέσα στα καθήκοντα  του παρατηρητή. 
Αλλά το κανάλι έστειλε δημοσιογράφο στην ένωση που ρώτησε τον Γενικό Γραμματέα της  ότι θα γίνει η μετάδοσης του αγώνα και δεν είπε τίποτα για τα απαγορευτικά  γιατί είμαι βέβαιος ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. 
Το κανάλι πήρε τηλέφωνο τον σκηνοθέτη -- παγίδα  και μάλιστα ο ιδιοκτήτης του Θύμιος Κάππος που του δήλωσε ότι είναι εκτός Κορινθίας και ότι πηγαίνει στην Αθήνα που έχει δίκη. Ενώ έλεγε ψέματα γιατί προσωπικά τον ρώτησα να μας δείξει σε ποιο κτίριο είχε την δίκη και ακόμα να μας απαντήσει.Και αυτός δεν είπε τίποτα από αυτά που αναφέρει ο Κ Α Π.  Και λόγω επαγγέλματος γνώριζε Και ΄κράτησε αυτή την  παθητική του στάση γιατί είχε σχεδιάσει τον μηδενισμό της Κορίνθου 06. Να γιατί δεν με άφησε στη συνέντευξη που έδωσε να του υποβάλω ερωτήσεις. Τώρα θα έχω την σπάνια ευκαιρία να τον ρωτήσω στο δικαστήριο.Και αυτό το οφείλω στα νιάτα της χώρας μας που τα διοικούν αυτού του είδους οι παράγοντες.
Αλλά και στο δεύτερο γύρο επειδή φοβόταν τον εξευτελισμό της κατασκευασμένης πρωταθλήτριας έβαλαν τον εκδορέα διαιτητή Καλαρά που έκανε τα πάντα για να δεχτεί στο τέλος  επίθεση από τους παίκτες της Κορίνθου 06  Και ο σκηνοθέτης --Παγίδα Μιχάλης Τσιχριτζής για να προκαλέσει την Διοίκηση της Κορίνθου 06 και να δικαιολογήσει και τον τίτλο Λουδοβίκος 14 που του έδωσα Πήρε τον διαιτητή και παρακολούθησε τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος από τον χώρο των επισήμων παρέα..