Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ο Νικηφόρος προκαλεί τους επώνυμους Κορίνθιους ( Μουρούτσο --Λαμπρινό -- Κορδώση ) να απαντήσουν στα ερωτήματα μου που είναι συγκεκριμένα.


Όταν γνωρίζεις ότι αυτό που υποστηρίζεις  είναι λάθος και κατηγορείς αυτούς  που το απορρίπτουν τότε θέλω να απαντήσουν οι παρακάτω εικονιζόμενοι  που γνωρίζουν σε βάθος και πλάτος ...το λάθος στα ερωτήματα μου... 


      Αποτέλεσμα εικόνας για Παν ΛαμπρινόςΑποτέλεσμα εικόνας για Μουρούτσος ΚόρινθοςΑποτέλεσμα εικόνας για Χρήστος Κορδώσης
αριστερά Παναγιώτης Λαμπρινός :επαγγελματίας ποδοσφαιριστής -
προπονητής και μάρτυρας σε δικαστήρια 
στο μέσον Γιώργος  Μουρούτσος :χρηματοδότης σωματείων του ποδοσφαίρου --πολιτικός 
Δεξιά Χρήστος Κορδώσης :ποδοσφαιριστής --μέγας παράγων του ποδοσφαίρου  το ανώτατο συνδικαλιστικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κορινθίας. 

Και οι τρεις εικονιζόμενοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και γι αυτό είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν στα ερωτήματα μου. Όταν υποστηρίζατε τον Π Α Σ Κόρινθο γνωρίζατε ότι. 

-- Ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε ομάδα διοικείται από ένα Διοικητικό Συμβούλιο Μπορείτε κύριοι  Μουρούτο--Κορδώση και Λαμπρινέ να μας γνωρίσετε ποιο είναι αυτό  και με πια διαδικασία έχει εκλεγεί:

--Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε διαβάσει την συνέντευξη του υιού Βαζέχα Και αν δεν βρήκατε το χρόνο σας γνωρίζω ότι είπε ότι οι παίκτες μένουν απλήρωτοι και χειμώνα καιρό κάνουν μπάνιο με κρύο νερό. Είπε ο άτυπος γενικών καθηκόντων που μου συστήθηκε ως ο κ. Γ@Μ@Ω ότι θα κάνει στον αχάριστο Βαζέχα μήνυση. Εμείς  πιστεύουμε ότι δεν τόλμησε να περάσει ούτε έξω από την πόρτα του εισαγγελέα. Η άποψη σας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στην περίπτωση αυτή

-- Σήμερα η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος   μας εκπροσωπεί στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας  Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε πως κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας της Κορινθίας. Με σκηνοθεσία του Μιχάλη Τσιχριτζή. Και αυτό αποδείχτηκε η αξίας της  που με την λήξη του πρώτο γύρου να βρίσκεται να απέχει από την προτελευταία ομάδα τρεις βαθμούς και επτά από την τελευταία και δέκα εννέα από την πρώτη Έχει 12 βαθμούς με 3 νίκες 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Έχει βάλει 7 τέρματα  και έχει δεχτεί 14 Αυτή την ομάδα έβγαλε πρωταθλήτρια ο πρόεδρος της ένωσης για να γελοιοποιήσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο  για οποίο ισχυρίζεται ότι το αγαπά.Αλλά ακόμα δεν απέδειξε πως απέκτησε την αγάπη αυτή μια και ποδοσφαιρικό παπούτσι δεν φόρεσε ποτέ 

-- Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο κ. Γ@Μ@Ω μέσω συνεργάτη του ζήτησε 7.000 ευρώ από έναν πατέρα μεροκαματιάρη για να δώσει το δελτίο του παιδιού του που ήταν παίκτης της Ακαδημίας και πλήρωνε 20 ευρώ τον μήνα. 

Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλα πολλά και σταματώ εδώ μια και φοβάμαι ότι  θα γινόμουν  κουραστικός. 
Και εσείς αυτή την ανύπαρκτη ομάδα που δυσφημεί Διοικητικά και αγωνιστικά την Κορινθία θέλατε να τις δώσετε 30.000 ευρώ η 10.200.000 δραχμές  των δημοτών.Που είναι μισθός 60 νέων που θα είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται  οκτώ ώρες την ημέρα  έναν ολόκληρο μήνα  
Και το τραγικό για σας σας είναι ότι  δεν έχετε καμία δικαιολογία γιατί όλα τα γνωρίζατε ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου. . Και σιωπήσατε γιατί θέλατε να κάνετε αντιπολίτευση στον Πνευματικό και βρήκατε τον χειρότερο τρόπο. 
Προκαλώ και περιμένω να τύχω απαντήσεως Και νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να με αντιμετωπίσουν και οι τρεις σε όποιο Μ Μ Ε θέλουν αυτοί.  
Και αυτοί θα είναι τρεις και επώνυμοι και εγώ ένας και ανώνυμος 
Αλλά στοιχηματίζω δεν θα τολμήσουν να έρθουν γιατί ο Νικηφόρος υπηρετεί την αλήθεια και την δικαιοσύνη έννοιες ευλογημένες από τον Χριστό.