Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Όλοι γνωρίζουν ότι η Πλώρη μπορεί να γίνει λαϊκό μαγαζί εκτός; τον ...ιδιοκτήτη:!!!

Είμαι βέβαιος ότι ο ιδιοκτήτης του μοναδικού λαϊκού κέντρου με πλήρες λαϊκή
νότα που βρίσκεται στο Λουτράκι δεν γνωρίζει την πλεονεκτική θέση του. 
Σήμερα σ ένα νομό που κάποτε διατηρούσε πολλά μαγαζιά αυτού του είδους  υπάρχει μόνο ένα. Και ενώ τα άλλα λειτουργούσαν επί καθημερινής βάσεως σήμερα το μοναδικό λειτουργεί μόνο κάθε Σάββατο Και είμαι βέβαιος ότι ο ιδιοκτήτης του δεν θα είναι ευχαριστημένος  από οικονομικής πλευράς. 
Και όμως αυτό τα μαγαζί θα μπορούσε να λειτουργεί και δυο φορές την εβδομάδα γιατί διαθέτει μια τραγουδίστρια που θα ζήλευαν πολλά κέντρα της πρωτεύουσας να είχαν στο πρόγραμμα τους. Και αυτά τα γράφω επειδή μου αρέσει αραιά να πηγαίνω να ακούω λαϊκά τραγούδια όμορφα τραγουδισμένα μια και  με συνδέουν όμορφες στιγμές της ζωής μου με αυτές τις νότες. 
Θα μπορεί η Πλώρη έτσι λέγεται το λαϊκό μαγαζί αν ένας έμπειρος το φτιάξει από την αρχή  που να υπάρχει χώρος για πίστα και όχι αυτός ο απαίσιος διάδρομος Και αναθέσει στην εικονιζόμενη τραγουδίστρια να δημιουργήσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα Και να κάνει μια διαφήμιση Τότε και μόνο τότε θα διώχνει πελάτες γιατί η αίθουσα θα είναι πολύ μικρή για να χωρέσει αυτούς ξέρουν να γλεντούν με τον νότα του μπουζουκιού Και η Κορινθία και οι όμοροι Νομοί διαθέτουν αρκετούς.