Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Κοντά στη σύλληψη των δραστών για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου οι Αρχές


Διαβάζω 

Κοντά στη σύλληψη των δραστών για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου οι Αρχές



Αποτέλεσμα εικόνας για Τζήλος

Η δολοφονική επίθεση στον διαιτητή, Αθανάσιο Τζήλο συγκλόνισε το πανελλήνιο και είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της 15ης αγωνιστικής της Super League. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν οι έρευνες των αρχών έχουν αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Αττικής εντόπισαν με τη βοήθεια των καμερών ασφαλείας τους δράστες. 
Πρόκειται για τρεις φυσικούς αυτουργούς και έναν καθοδηγητή, για τους οποίους μάλιστα οι αρχές φέρονται να έχουν ένα ακόμα στοιχείο και να επιβεβαιώνουν ότι το περιστατικό συνδέεται με το ποδόσφαιρο.
Ο Νικηφόρος απευθύνεται στον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας 

Να τι έγραψα 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαιτητής Τζήλος

Διοικεί κ. υπουργέ το κόμμα σας τέσσερα χρόνια και δεν νομίζω ότι έχετε πάρει είδηση τι σημαίνει διαιτησία στην Ελλάδα. Βέβαια υπάρχουν και τα άλλα κόμματα που διοίκησαν και πολλαπλάσια χρόνια από τα δικά σας και αυτά είχαν μαύρα μεσάνυχτα. 
Αλλά αυτά τα κατηγορούσατε ότι υπηρετούν  την διαπλοκή  ενώ εσείς δηλώνετε είσαστε πεντακάθαροι από αυτού του είδους τις ασθένειες. Και όμως επί ημερών σας η διαιτησία έφτασε στο σημείο να έρχονται διαιτητές από το εξωτερικά ένα φρούτο που είχαμε να το γευτούμε πάνω από σαράντα χρόνια. Και μας το φέρατε εσείς κ υπουργέ. 
Σας γνωρίζω κ. υπουργέ ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι πολύ καλοί αλλά "καθαρίζονται" στις ενώσεις . Που σημαίνει αυτοί που εκτελούν τις εντολές προχωράνε και οι άλλοι απογοητευμένοι εγκαταλείπουν 
Θα σας αναφέρω ένα τοπικό παράδειγμα διαιτητή που ενώ έφτασε να διαιτητεύει αγώνες Σούπερ Λίγκα έπρεπε να είχε διαγραφεί από τα παραπτώματα που έχει υποπέσει για να ευνοήσει μια ομάδα με υπόδειξη του προέδρου και κάλυψη αυτού. Και δεν είναι δυστυχώς μια η περίπτωση αλλά πολλές. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κορινθίας  ονομάζεται Μιχάλης Τσιχριτζής και λεηλατεί τους τίτλους πάντα με την συνεργασία των διαιτητών. 
Και ο διαιτητής ονομάζεται Γιάννης Νεοφυτιάδης που στην ποδοσφαιρική χρονιά 2018--2019 υποβιβάστηκε. στη Football League 
Αυτή είναι η Ελληνική διαιτησία κ. Υπουργέ  και δεν αλλάζει ότι και να κάνετε αφού η εξουσία ασκείται από τις ενώσεις Και αυτές εκλέγονται από τοπικούς παράγοντες οι οποίοι είναι πιο έξυπνοι από εσάς;. 
Δυστυχώς κ. Διευθυντά της Αστυνομίας της Κορινθίας είχαμε δυο "δολοφονικές επιθέσεις" χωρίς να γνωρίζουμε τι έχει γίνει. Και μάλιστα στον πρώτο τραυματισμό που για μας ήταν γιαλαντζί με δικό σας έγγραφο που ποτέ δεν είδε το φως της δημοσιότητας για είκοσι πέντε μέρες αναβλήθηκαν οι ποδοσφαιρικές  εκδηλώσεις . Και από τότε αν ζητήσαμε πολλές φορές το έγγραφο βάσει του οποίου έγινε η διακοπή για την οποία δεν έχουμε άποψη .
Και σε μία δημοκρατία όλα είναι στο φως. 
Επίσης θα θέλαμε να μας γνωρίσετε αν έγιναν μηνύσεις και την τύχη των. Γιατί η επίθεσης εναντίον του προέδρου της ένωσης δεν πρέπει να την χρεωθεί το ποδόσφαιρο.