Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Μιχάλη Τσιχριτζή :Μόνο ο Γκρούτσης μετρά ενώ ο Μπεκιάρης στα αζήτητα Εδώ η ντροπή μέτρημα δεν έχει.

Επιτέλους ξεσκεπάστηκε ο Μιχάλης Τσιχριτζής με τα λόγια  του

ΔιαβάζωAdtech Ad ( δεν διόρθωσα το παραμικρό)

Απίστευτα σκηνικά έγιναν σε αγώνα Γ΄τοπικού της Κορινθίας! 

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση ανάμεσα στον Βελλερεφόντη Αρχαίας Κορίνθου και Σοφικού ’05 διεκόπη στο 51ο λεπτό αφού το γήπεδο μετετράπη σε ρινγκ!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μπεκιάρης, δεν υπέδειξε φάουλ υπέρ τους έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.Τότε οι παίκτες του Σοφικού 05 επιτέθηκαν τόσο στον διαιτητή όσο και στον δεύτερο βοηθό. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι έφαγαν αρκετό ξύλο. Χαρακτηριστικά είναι όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, κ. Τσιχριτζής: 
"Εγώ προσωπικά διάβασα το φύλλο αγώνος του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Πράγματι ήταν μια πολύ κακή στιγμή για το ποδόσφαιρο του νομού μας και για τους διαιτητές. Πρόκειται για δύο εξαιρετικά παιδιά που κοσμούν το χώρο της διαιτησίας. Δέχτηκαν επίθεση χωρίς λόγο για ένα σφύριγμά τους. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καν. Είναι κάτι που θα διερευνηθεί. Το φύλλο αγώνος θα διαβιβαστεί στην πειθαρχική επιτροπή".

Στη συνέχεια ανέφερε: "Δεν χρειάζεται να γίνει διακοπή πρωταθλήματος. Να μην μεγαλοποιούμε πράγματα, αλλά να μπαίνουν στη σωστή βάση. Δεν θα κάνουμε διαφήμιση σε αυτούς που έκαναν την επίθεση.Είναι ένα γεγονός που με θλίβει γιατί στα χρόνια που είμαι εγώ πρόεδρος δεν έχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο. Πιστεύω ότι η οργανωτική επιτροπή θα πάρει τις σωστές αποφάσεις.Απ' ότι έμαθα έφαγαν αρκετό ξύλο. Τώρα είναι καλά στην υγεία τους. Μίλησα με τον διαιτητή του αγώνα και τον ενθάρρυνα γιατί είναι ένας από τους πιο αξιόλογους νεαρούς διαιτητές και τον προέτρεψα να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του".

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αγωνίσου για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη ο Χριστός θα είναι μαζί σου. Και όταν οι βαλτοί του Οχλοκράτη έβριζαν την πεθαμένη μάνα μου πίστευα κάποτε θα δικαιωθώ 
Στις 17 του Μάρτη του σωτηρίου έτους 2018 και ενώ ο Γκρούτσης απολάμβανε τα σουβλάκια του μόλις βγήκε από την Ταβέρνα κατά δήλωση του τέσσερις κουκουλοφόροι τον έδειραν χωρίς να υπάρχει ένας μάρτυρας Αμέσως η αστυνομία με έγγραφο φάντασμα ( αφού κανένας δεν το είδε) έδωσε εντολή να διακοπούν τα πρωταθλήματα όπως είχε πει σε συνέντευξη του ο Λουδοβίκος 14. Εμείς από την πρώτη μέρα γράψαμε ότι η κίνηση αυτή της αστυνομίας την οποία κρίναμε εκ του αποτελέσματος ( διακοπή) δεν στηρίζεται πουθενά 
Κυριακή 13-1- 2019 στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου παρουσία μαρτύρων παίκτες του Σοφικού 05 ξυλοφόρτωσαν τον διαιτητή και τον επόπτη .
Και βγαίνει ο Πρόεδρος που ούτε ανακοίνωση δεν έκανε και δηλώνει.σε κάποιο όχι τοπικό δημοσιογράφο  :"Εγώ προσωπικά διάβασα το φύλλο αγώνος του συγκεκριμένου παιχνιδιού."Δεν χρειάζεται να γίνει διακοπή πρωταθλήματος. Να μην μεγαλοποιούμε πράγματα, αλλά να μπαίνουν στη σωστή βάση."

Τον ξυλοδαρμό του Γκρούτση δεν τον είδε κανένας και εμείς πάλι γράψαμε ότι ήτα σκηνοθετημένο το επεισόδιο για να γίνουν καλά οι τραυματισμένοι παίκτες του Π Α Σ Κόρινθος. με την διακοπή των 25 ημερών Εδώ ο κ. Τσιχριτζής αποτελεί τον Ιαβέρη της νομιμότητας Στα γραπτά μας κανένας δεν έδωσε σημασία Γι αυτούς απαξίωση για μας αδυναμία. Αφού οι άνθρωποι παρανομούν και με το καλημέρα που λένε 
Και ερχόμαστε στο ξυλοδαρμό των διαιτητών και ο Ιαβέρης  της νομιμότητας λέει να μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα Και αυτός ο άνθρωπος παριστάνει τον πρόεδρο της ένωσης Και όλα αυτά γιατί το Σοφικό 05 μας ψηφίζει. Μ αυτά που δήλωσε φανερώνουν επέμβαση στην πειθαρχική επιτροπή αφού  με την λέξη που είπε να μη μεγαλοποιούμε  τα πράγματα υποβίβασε το γεγονός  
Δηλαδή για να τα μεγαλοποιήσουμε έπρεπε να 
έχουμε έναν νεκρό και έναν τραυματία;
Καταλάβατε  Κορίνθιοι διαιτητές πόσο σας εκτιμά και που σας κατατάσσει  στο χρηματιστήριο των ανθρωπίνων Αφού ένας ξυλοδαρμός δυο διαιτητών δεν είναι μεγάλο γεγονός.