Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Π Α Σ Κόρινθος η ομάδα της καρδιάς του Λουδοβίκου 14 διαφημίζει οινοπνευματώδη ποτά...

Ισχυρότερος είναι όποιος έχει τον εαυτό υπό την εξουσία του - Σενέκας


                                    

Με Μπύρα ΒΕΡΓΙΝΑ στην φανέλα του ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στο φετινό πρωτάθλημα



Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Εδώ έχουμε την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος την οποία ανέλαβαν μετά από περιπετειώδη τρόπο από τον Μάριο Σταματάκη κάποιοι φίλαθλοι που ήταν γονείς των παικτών της Ακαδημίας της ομάδας. Και αυτό το έμαθα γιατί είχαν βγάλει μια ανακοίνωση εναντίον μου. Και διαπίστωσα σύμφωνα με τον νόμο υπεύθυνος ήταν ένας  ιδιοκτήτης βενζίνης που είμαι βέβαιος ότι δεν θα με γνώριζε. που εκτελούσε καθήκοντα προέδρου.
Γνωρίζουμε ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα αφού το έχασε η Κόρινθος 06 αήττητη. Παγκόσμιο ρεκόρ και παγκόσμια πρωτοτυπία. Στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας γελοιοποίησε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αφού τερμάτισε στην προ τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αφού είχε το θλιβερό προνόμιο να ηττηθεί και από τον τελευταίο της βαθμολογίας.
Και κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2019---2020 ευτυχώς που είχαμε διακοπή του πρωταθλήματος που ήταν η σωτήρια σανίδα για να κρατηθεί στην όγδοη θέση με την βοήθεια της σφυρίχτρας. Γιατί αν δεν ήταν η Νοταρά 48 ο Π Α Σ  θα μάλωναν με τον Ολυμπιακό  Λουτρακίου ποιος θα κατακτούσε την τελευταία θέση.
Και κάνω το ερώτημα προς την ένωση και η οποία δεν πρόκειται να μας απαντήσει αν έχει το δικαίωμα ερασιτεχνικό σωματείο  να διαφημίζει εταιρεία οινοπνεύματος. Και νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα στους αγώνες όταν το αντίπαλο σωματείο υποβάλει  ένσταση για αντικανονική εμφάνιση της αντίπαλης ομάδας..Και επανέρχομαι και ερωτώ Μπορεί να είναι πρόεδρος και προπονητής σε μια ομάδα το ίδιο πρόσωπο. Και ο πρόεδρος του ιστορικού τι επαγγέλλεται.